Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho! Chápu, že svět akčních hrdinů teď vládne tomu reálnému, jejich hranice se stírají a vypatlané děti s vymytými mozky se na hřištích předhánějí, kdo z nich je větší Tchoř, kdo dělá největší Hluk a která kapitánka Marmeláda sbalí místního majora Kanadu. Z těchto her, které nahradily fotbálek a jiné sportovní aktivity, byly dříve, podle logického předpokladu, vyloučeny enormně ošklivé a obtloustlé děti, neboť nesplňovaly punc superhrdinského sexy zadku v obtáhlých pitkáčích. Žel, doba se hnula korektně kupředu, absence sportu zapříčinila, že vyžrané už je skoro každé dítě a superhrdinou chce být již naprosto každý, tedy i ty hnusné nesoudné almary v legínách, ze kterých se vám dělá blivno a jsou zaručenou antikoncepcí už při letmém pohledu, uhrovití obrýlení dementi s rachitickým hrudníčkem, kterým máma otevírá kečup i v pětatřiceti a dokonce i malý Fero ze sousedství, který má nejraději Irontrubku a pervitin! Přesně těm je určen tento skvost! Ohyzdná vyžraná nesympatická stand up komediantka Melasa MekBachyně bez hereckého talentu, jejíž filmografii plní hovno za hovnem, se dala dohromady s další vyžranou obludou, černou Škodou Oktávií s xichtem jak víko od popelnice, aby natočily svůj vlastní nudný trapný superhrdinský pokus, který pro ně musel napsat a zrežírovat vlastní manžel první jmenované, protože s ní už asi nebylo k vydržení a nikdo jiný by ji do filmu neobsadil. Tady zkrátka máte chuť od samotného začátku fandit záporákům, nebo to okamžitě vypnout. Fakt jsem se ukrutně nutil, abych dokoukal celý film a vyvázl bez trvalých následků. Pokud vám místní hodnocení přijde neobjektivně kruté a přísné, vězte, že je to ještě hodně přestřelené a reálně by se tohle mělo pohybovat někde kolem deseti procent v závěsu za Playgirls, Babovřesky nebo Jak ukrást Dagmaru! Tohle vám zkrátka nepřinese nic! Ruce pryč! Otřesná nekoukatelná blbost! 5% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

No akože priznám sa čakal som oveľa väčší prúser. ja viem rúbem iba 2* ale je to setsakramentská výhra pre tento film u mňa. Najväčšia prdel je že na začiatku povedia, že musíš povedať dobrý vtip aby si zbalil ženu. Lenže asi si pán režo neuvedomil, že aj divákovi treba dať dobrý vtip a on tu jebe, doslova jebe tak pičovský a trápny humor že koniec. A čo je horšie tak je v druhej polovici filmu. V tej prvej sa nájde pár fórov kde sa dá aspoň pousmiať. No a samozrejme kopu trápnych scén, pár scén som musel pretočiť tak debilné boli. No a kopa scén bola si tak 3x dlhšia než by bolo vhodné. Akcie málo okrem záverečnej nič extra a aj tá záverečná je odfláklá. Takže debilina jak traky ale nie taká že by som pri tom trpel. A pokračovanie prosím nie a ak áno tak prosím rovnako debilné, lebo ak sa pôjde pod hranicu jedničky tak to bude trapošina ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomu, aby se typicky normální američanky v nejlepším věku staly superhrdinkami, ale v tomto snímku to bohužel vůbec nefungovalo. Hlavní hrdinky možná pojí dle scénáře (možná i v reálném životě) určité přátelství, ale bylo to až moc násilně připomínané a o nějaké chemii mezi nimi se nedá vůbec mluvit. Melissa McCarthy odvádí svůj standartní (místy spíše podprůměrný) výkon, Octavia Spencer byla bohužel až skoro tragicky nevýrazná a v "bojových" scénách spíše trapná a až zoufale nepohyblivá a pomalá. Jason Bateman asi před podpisem smlouvy o účasti v tomto filmu nečetl úplně přesně scénář, protože kdyby ano, nevěřím, že by tak trapnou a odpudivou roli vůbec přijal. Příběh a nápad filmu celkem dobrý a dalo by se říct, že i originální, ovšem jako celek velký špatný :) . ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Thunder Force" som dokopy neočakával, že ma nejako výrazne sklame. Vedel som do čoho idem a podľa toho som sa aj nastavil. Režisérom a scenáristom je manžel Melissy McCarthy Ben Falcone. A jeho manželka opäť bude v hlavnej role. Tentokrát s Octaviou Spencer. Mne osobne Falconeho filmy nejako extra nevadia. Nie sú nejako extra dobré, no minimálne nad nimi nemusím premýšľam, viem čoho sa zhruba dočkám a občas ako nijako neobohacujúci film na večer mi to stačí. Hlavne keď si chcem pri telke skutočne len oddýchnuť a vypnúť mozog. Jop, to je presne to čo som čakal a čo som aj dostal. Mal som pocit, že úvodné časti keď boli Lydia a Emily školáčkami boli spracované celkom dobre. Obom herečkám som veril, že sú alter-ego svojich postáv a herečiek. A dokonca aj tá chémia medzi nimi tam bola spracovaná veľmi dobre. Čo už sa ale nedá úplne povedať o Octavii a Melisse keď sú dospelé. Miestami to funguje, no niekedy je to viac divné ako prirodzené. Vedel by som si predstaviť tie dievčatá robiť niektoré veci čo robili tie dve ženské, no im to spolu nie vždy ladilo. Humor je veľký "hit and miss". Niekedy som sa zasmial, častejšie som mal pocit, že nie. A niekedy Melissa vyslovene tlačila fóry nasilu von, až to prestávalo byť vtipné. Jason Bateman zobral svoju rolu (pokiaľ neviete akú tak ju nebudem spoilovať) maximálne vážne a jeho klikanie ma postupne fakt bavilo. So svojou charizmou ma fakt vedel presvedčiť, že zahrá úplne čokoľvek. Pom Klemetieff by na druhú stranu mala asi zmeniť svoj účes a farbu vlasov a zase si nechať narásť tykadlá. Ako zloduch tu totiž viac pôsobí ako postava vystrihnutá z nejakého z klipov kapely Die Antwoord. A neviem či to bolo cieľom alebo nie, ale miestami je to fakt skôr na hlavu než vtipné. Melissa McCarthy si ale svoju rolu opäť užívala. Napriek tomu, že dokopy zase hrá tú istú postavu čo vždy, tak ma vedela miestami celkom pobaviť. A dokázala, že vie aj hodiť celý autobus. Povedal by som ešte, že aj hlavný zloduch vie byť miestami celkom vtipný. A má sem tam nejakú tú hlášku. Ako celok, je to veľmi jednoduchý a ničím prekvapivý film. To jedno pozretie mi za to stálo, ale asi by som sa k tomu viac nevrátil. Pôsobí to trošku, že Ben Falcone si nechal otvorené zadné vrátka pre pokračovanie s "Laser", tak uvidíme. Hodnotenie: C ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se rozhodnout jestli 1* nebo 2*. Ale je to nakonec jasná 1*. Nevtipné, nudné až blbé. Před filmem by mělo být varování, že film lze sledovat pouze ve vypolstrované místnosti , protože hrozí že než na to koukat budete raději tlouct hlavou o zeď. Chápu, že Netflix po odchodu velkých studií na své streamovací platformy potřebuje zaplnit tu svou originálním obsahem, ale tohle snad raději ne. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama