foto

Tara Buck

  • nar. 16.3.1975 (42 let)
    Idaho, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Great Plains
Pee-wee's Big Holiday
2014 At the Devil's Door
2013 Medeas
Night Visitor, The
2012 K-11
Zítra zemřeš
2011 Life Zone, The
2ND Take
2010 Grind, The
2009 1% (TV film)

TV seriály

2017 Bloodline (TV seriál)
Part 24 (S03E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Horses (S05E08)
Dogwalker (S05E03)
Las Vegas (S05E02)
další epizody (4)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
další epizody (4)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
2014 Longmire (TV seriál)
Of Children and Travelers (S03E02)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zemřít pro lásku (S07E09)
Marná snaha (S07E05)
Nesnáším loučení (S07E04)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Konečně (S06E04)
další epizody (4)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
Save My Love (S02E07)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Všechno je zlomené (S03E09)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Šílenství (S02E11)
Škrábance (S02E03)
Mejdan pokračuje (S02E02)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Požitek z lásky (S01E09)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Klub dobrých manželek (S02E02)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Souběžná hra (S04E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Láska boží (S07E07)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace