foto

Tara Buck

  • nar. 16.3.1975 (45 let)
    Idaho, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Good Joe Bell
2019 Inherit the Viper
2016 Great Plains
Pee-wee's Big Holiday
2014 At the Devil's Door
2013 Medeas
The Night Visitor
2012 K-11
Zítra zemřeš
2011 2ND Take
Life Zone, The
2010 Grind, The
2009 1% (TV film)

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Bloodline (TV seriál)
Part 24 (S03E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Horses (S05E08)
Dogwalker (S05E03)
Las Vegas (S05E02)
další epizody (4)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
další epizody (4)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
I Like to Watch (E11)
2014 Drsný šerif (TV seriál)
O dětech a poutnících (S03E02)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zemřít pro lásku (S07E09)
Marná snaha (S07E05)
Nesnáším loučení (S07E04)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Konečně (S06E04)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Gatekeeper (S09E07)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Bitch (E03)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
Save My Love (S02E07)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Všechno je zlomené (S03E09)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Šílenství (S02E11)
Škrábance (S02E03)
Mejdan pokračuje (S02E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna na hrušce (S04E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Požitek z lásky (S01E09)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
2005 Closer (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Granville Trapp (S03E05)
Rhea Reynoldsová (S03E04)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Klub dobrých manželek (S02E02)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Souběžná hra (S04E03)
2003 JAG (TV seriál)
Touchdown (S09E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
House of Pi's (S05E05)
Akta X (TV seriál)
Láska boží (S07E07)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Otherwise Engaged (S05E25)
Haunted (S05E24)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky