foto

Adam Bartley

  • nar. 28.1.1979 (40 let)
    Minnesota, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Longmire (TV seriál) (2012)

    - Sheriff Longmire (Robert Taylor) používá jako služební zbraně Colt Government Model M1911A1 - .45 ACP a Winchester 1894 - .30-30.. Zástupce Victoria 'Vic' Moretti (Katee Sackhoff) používá služební zbraň Glock 19 (3rd Generation) - 9x19mm. Zástupce Branch Connally (Bailey Chase) je ozbrojen pistolí Smith & Wesson Sigma Stainless SW9F Two-Tone - 9x19mm a zástupce Ferguson (Adam Bartley) používá revolver Smith & Wesson Model 29 - .44 Magnum. (HectorHagman)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donnybrook
Vice
Záhada Silver Lake
2017 Annabelle 2: Zrození zla
2012 Qwerty

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Shape-Shifters (E10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Seam (S04E13)
2018 Americká manželka (TV seriál)
Disconnected (S03E12)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Tohle jsme my (TV seriál)
Syn Jacka Pearsona (S01E15)
Manželství na prvním místě (S01E14)
Tři věty (S01E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
V obležení (S08E14)
2016 Lucifer (TV seriál)
Et Tu, Doctor? (S01E08)
Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
Continual Soiree (S05E09)
Stand Your Ground (S05E08)
další epizody (10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Informátor (S08E10)
Nelegální zbraně (S08E05)
2015 Longmire (TV seriál)
High Noon (S04E03)
Down by the River (S04E01)
2014 Killer Women (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
Harvest (S03E08)
další epizody (8)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S06E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Makléř na kolotoči (S10E07)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
Natural Order (S02E11)
další epizody (13)
Vegas (TV seriál)
Road Trip (E13)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
další epizody (10)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Devil You Know (S03E04)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a služební cesta (S05E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Cizinec (S06E21)

Dokumentární

2018 United We Fan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace