foto

Arturo del Puerto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 CHiPs
Smartass
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Poldův švagr
The Happys
The Wedding Party
2013 Tajemná odhalení
The Devil's in the Details
30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže
2012 Ten, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Batshit (S01E05)
Mayans MC (TV seriál)
Snowfall (TV seriál)
Better Things (TV seriál)
September (S02E01)
2016 The Magicians (TV seriál)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (10)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
The Docks (S01E14)
My Way (S01E13)
Wrong Side of the Bars (S01E02)
další epizody (4)
2013 The Bridge (TV seriál)
ID (S01E06)
The Beast (S01E05)
Rio (S01E03)
další epizody (4)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace