foto

Arturo del Puerto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 CHIPS: Bláznivá hlídka
Smartass
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Poldův švagr
The Happys
The Wedding Party
2013 30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže
Tajemná odhalení
The Devil's in the Details
2012 Ten, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
There Are No Strangers Here (E02)
2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
Rupture (S01E08)
další epizody (6)
2018 Kempování (TV seriál)
Birthday Party (Part 2) (E08)
Birthday Party (Part 1) (E07)
Carleen?! (E06)
další epizody (8)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Kačeří příběhy (TV seriál)
The Town Where Everyone Was Nice! (S02E04)
Superstore (TV seriál)
Shadowing Glenn (S04E09)
Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
Obratník Raka (S05E04)
Most (S05E03)
další epizody (4)
The Flash (TV seriál)
Lose Yourself (S04E18)
2017 Drápy (TV seriál)
Šílenství (S01E05)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Bude líp (TV seriál)
September (S02E01)
Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Vražedné Miami (TV seriál)
Naegleria & Neighborhood Watch (S02E19)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nesem vám noviny (S08E11)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Trpělivost (S12E19)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
The Docks (S01E14)
My Way (S01E13)
Wrong Side of the Bars (S01E02)
další epizody (4)
2013 The Bridge (TV seriál)
ID (S01E06)
The Beast (S01E05)
Rio (S01E03)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Volný pokoj (S14E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Jimmyho vymyšlená přítelkyně (S02E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ve spárech tygra (S08E04)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Doug the Mule (E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky