Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

paascha 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o chlup drsnější, mohl bych si na tom brousit paty...jenže co pak s tím? Takhle je to trochu nudné, každou chvíli musí člověk zaostřit, aby poznal, který kníráč tam zrovna imituje rašpli. Čekal jsem nějaké akční akce, ale moc jich nebylo, čekal jsem kultovní suché hlášky, ale nebyla žádná, takže jediné poučení z toho plyne: Kdo se spřáhne s fízly a začne práskat na kámoše, na tuty chcípne hnusnou smrtí ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hloupá FBI, chytrý detektiv, vrah na straně práva a zlí gangsteři - to vše mi již proběhlo před očima několikrát. Prohnilá země v tomto ohledu přináší jediný svěží okamžik a to dva kníráče, kteří by svého času byli ozdobou nejednoho východoněmeckého porna. Jinak je to jen jeden z nejprůměrnějších nikoho neurážejících průměrů, který zaujme slibným obsazením a celkem svižným dějem, ale skutečně jsem v něm nenašel nic, kvůli čemu bych si pro něj měl rezervovat místo ve své stále se scvrkávající paměti. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi bez autorského rukopisu. Televízne pôsobiaca, recyklujúca 100x videné. Dynamika rozprávania prítomná, ale postavám chýbajú ostrejšie rysy. Na jedno pozretie vystačí, hlavne vďaka Dafoemu, ktorý je vo svojej roli najpresvedčivejší. Dillon si je spočiatku neistý, z čoho sa vyklube možný zámer nedávať najavo emócie a neodkrývať povahu postavy. Berenger ako najvyšší mafiansky boss diskutabilný. Viacej vo mne evokoval prepitého strejdu z domova dôchodcov, než strach vzbudzujúceho zlosyna. Do telky pre diváka, ktorý si rád chrochtá pri starých časoch. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že Bad Country nenatočil ostrieľaný David Ayer, ktorý vie tak úžasne skĺbiť realistickosť (skutočný svet), dramatickosť a akciu do výborných filmov. Námet Bad Country je výborný, obdobie zločinecky úrodné a obsadenie kvalitné. No aj napriek tomu je len dobrým filmom. Nech sa v ňom deje čokoľvek, stále je priemerný, nevýrazný, s množstvom nedotiahnutých detailov, strihačských a kameramanských nedostatkov. Akcia je bez výraznej gradácie a kvality. Tvári sa skutočne a autenticky, dramaticky a živo, ale nemáte pri ňom ten pocit. Nezažívate nič podobné ako v Drsných časoch, Kráľoch ulice alebo Patrole. Je to natočené retro štýlom, ktorý fajn, ale tá kamera a strih je bieda. Dafoe a Dillon veľmi dobrí, ale to do nadpriemernosti naozaj nestačí. Po dopozeraní, spokojnosť, zaslúžené ***, ale nič viac. Keď si však necháte prejsť hlavou, aké sračky sa točia v posledných rokoch, poviete si, ďakujeme aspoň za niečo takéto. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Béčkoví herci (Dafoe si už asi role veľmi nevyberá) v úplne pohodovej kriminálke zo starej školy. Bad Country nie je nijak výnimočným filmom, spracovaním sa približuje skôr k bežnej televíznej produkcii, s jednoduchým a ohraným príbehom. Práve preto však veľmi nenudí, pomaličky ale isto odsýpa a na zabitie času v pomerne oddychovej stopáži poslúži dobre. Úsmevný záver ma však veľmi nenadchol, no to je už len otázkou vkusu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama