foto

Christina Kirk

  • nar. 10.11.1970 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 XX
2014 Ta zvláštní láska
2009 Zažít Woodstock
2006 Limbo Room, The
Satellite
2004 Agentky D.E.B.S.
Melinda a Melinda
Riskni to s Polly
2003 Baba na zabití
Third Date, The
2002 Brouk
Stella Shorts 1998-2002
2001 Final
1998 Kasaři

TV seriály

2017 Powerless (TV seriál)
Van of the Year (E12)
Win, Luthor, Draw (E11)
No Consequence Day (E10)
další epizody (12)
2016 Younger (TV seriál)
Get Real (S03E12)
2015 Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
L Is for Likability (E12)
K Is for Keep Out (E11)
další epizody (4)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (5)
Od A do Z (TV seriál)
I Is for Ill Communication (E09)
H Is for Hostile Takeover (E08)
G Is for Geronimo (E07)
další epizody (9)
2013 Girls (TV seriál)
Je načase (S02E01)
2012 Girls (TV seriál)
Jako všechny dobrodružné ženy (S01E03)
Newsroom (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Lék proti bolesti (S01E12)
2009 Delocated (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nátlak (S05E06)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2009 The People Speak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace