foto

Marek Cisovský

  • nar. 13.4.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
Zahradnictví: Dezertér
1999 Pan Princ trucuje

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
2019 Kriminálka 5.C (TV seriál)
Případ převlečeného křečka (E03)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2018 Rédl (TV seriál)
Ivana (E03)
2014 První republika (TV seriál)
Lhář prolhaná (S01E02)
2005 Strážce duší (TV seriál)
1972 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Odporná zlodějka (S03E02)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Smrt lékaře (S02E01)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Manželství na vlastní nebezpečí (S01E17)
Utajený porod (S01E07)
Za smrt syna nemůžeme (S01E01)
1995 Šumná města (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Slyšení (divadelní záznam)
2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2014 S nadějí i bez ní (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1999 Bakaláři 1999 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky