Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tělo, které najdou dělníci ráno cestou do povrchového dolu, patří mladé ženě, kterou všichni ještě před pár lety obdivovali na obálce časopisů, „co vycházejí v Praze". Žárlil na ni někdo? Pomstil se jí? A co o ní vlastně ví Filipův parťák Martin Plachý, kterého nečekaně přešel cynický humor? (Česká televize)

Recenze (58)

InJo 

všechny recenze uživatele

Rozuzlení případu je poněkud účelově absurdní (tolik neuvěřitelně idiotského jednání v souvislosti s jedním incidentem se jen tak nevidí), ale působivá atmosféra normalizace (Špaček ty Pouta nezapře) a hlavně výborní herci to (opět) obrovsky táhnou (Marek Daniel je bůh, který se už nějakou dobu může směle řadit mezi současnou českou hereckou špičku). 70 % ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne bizarný príbeh s viacerými vrahmi, že by sa ich toľko nenašlo ani v Orient Exprese. Ten socialistický soudruh náměstek nemal chybu podobne ako všetci ostatní až po klub náročnýho diváka pro soudruhy (pro soudružky ne). Smutný príbeh, ale skvostne natočený, výborná Kristínka Petra Nagya použitá v rôznych kontextoch. –––– Ale na druhou stranu, i socialistickí lidi jsou jenom chlapi. –––– Ty jsi výjimka potvrzující pravidlo. Ty kradeš, ale nelžeš. –––– V socialistickém zřízení se přivyrábí brigádou nebo překračováním plánu. Všecko vostatní je černota. ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Je to zatím čím dál tím lepší. Rozhodně letošní nejlepší seriálový premiérový počin ze všech stanic a žánrů dohromady. Jsem rád, že neznám původní předlohu, aspoň můžu být překvapen. A i tak si myslím, že se autoři dopustili určitých specifik, takže by to nemuselo být tak prozrazující. Těším se na další díly a fakt jsem zvědavej, co z toho nakonec vyleze. ()

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Historicky poněkud slátanina. To, že se sami označovali jako "esenbáci", i když už v té době byli "veřejná bezpečnost", prosím. Spousta lidí je tak označovala ještě i po revoluci. Ale to, že se to odehrává v roce 1982 a objevilo se tam policenjní auto VAZ, zeleno bílé, s nápisem POLICIE, to autorům poněkud ustřelilo... ()

Fuksinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl příbeh jak z basnické sbírky. Velmi smutný, osudový, bizarní a přece ne trapný. Zajímavá detektivka. Trojan jako bůh pomsty. Výborná vtipná, ale současně mrazivá scéna s Markem Danielem. DNA a depilace super. K tomu odporné politikaření Kopty. A konečně jsme se taky dozvěděli, co si o svém působení v minulosti myslí Filip. Akorát jak mohl vědět, že se Bárdos jmenuje v současnosti Daniela? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Pohostinství U Kahanu je Baráčnický dům v Kladně. (sator)

Reklama

Reklama