foto

Robert Gossett

  • nar. 3.3.1954 (66 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Sky Princess
2017 The Climb (TV film)
2014 The Black Rider: Revelation Road
2011 Tied to a Chair
2009 Flying By
2005 Úzký kruh
2004 Such's Life
2002 Devious Beings
2001 Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
1999 Jimmy Zip
Living Witness, The
Miluj bližního svého
Zločin z vášně (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Suverén
1995 Phoenix
Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)
Síť
Černá klec
1994 Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Donato a dcera (TV film)
Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Batman se vrací
Svůdník (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
1990 Moe's World (TV film)
1989 Shannon's Deal (TV film)
1984 Přes Brooklynský most

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Confessions (E04)
2018 The Oath (TV seriál)
Switch (S01E10)
The Loss (S01E09)
Retribution (S01E08)
další epizody (10)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Inherent Bias (S02E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Masakr u soudu (S05E11)
Mrtvá zóna (S05E10)
Morální riziko (S05E07)
další epizody (12)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Beránek (S04E14)
další epizody (12)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
Ve stokách (S03E11)
Pohřešovaná policistka (S03E10)
další epizody (11)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Jed na přání (S02E12)
Vražedná soutěž (S02E11)
další epizody (10)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Ostudná hra (S01E07)
Mimo hru (S01E06)
další epizody (5)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
Nabitá atmosféra (S07E20)
Poslední pomazání (S07E19)
další epizody (6)
2011 Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Překážka (S07E14)
Rodinná pouta (S07E13)
další epizody (16)
2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
A Slip Slope (S03E03)
Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Živý důkaz 1/2 (S06E13)
Otázka zločinu (S06E12)
další epizody (14)
2009 Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Proměna (S05E14)
Takový je život (S05E13)
další epizody (20)
2008 Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
Status Quo (S14E11)
2007 Closer (TV seriál)
Mezi svými: 2. část (S03E15)
Mezi svými: 1. část (S03E14)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
další epizody (15)
2006 Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Ve službách krále: 1. část (S02E14)
Přehnaná horlivost (S02E13)
další epizody (15)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Osudové pochybení (S01E12)
Žena z Los Angeles (S01E11)
další epizody (13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie ve zdi (S01E06)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Philly (TV seriál)
Lies of Minelli (E15)
Meat Me in Philly (E14)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Tajemství (S01E14)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pýcha a předsudek (S08E07)
Správná věc (S08E06)
Takoví jsme nebyli (S08E04)
další epizody (4)
1996 Promised Land (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky