foto

Eric Allan Kramer

  • nar. 26.3.1962 (57 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA

Biografie

Narodil sa v americkom meste Grand Rapids, v štáte Michigan, a to 26. marca 1962. Navštevoval University of Alberta v kanadskom Edmontone, kde sa mu dostalo hereckého vzdelania na stupni bakalára umenia – BFA.

Eric má za sebou slušnú hereckú kariéru. Začal vo filme THE GUNFIGHTERS z roku 1987. Objavil sa v mnohých seriáloch, väčšinou ako herec na jednu epizódu, napríklad v seriáli TO JE VRAŽDA, NAPÍSALA, CHEERS alebo DOKTOR, DOKTOR. Asi najznámejšiu úlohu si zahral vo filme Mela Brooksa BLÁZNIVÝ PRÍBEH ROBINA HOODA (1993), ktorý bol paródiou na tému odvážneho zbojníka zo Sherwoodskeho lesa. O dva roky skôr ho spracoval aj Kevin Reynolds s Kevinom Costnerom a Morganom Freemanom v hlavných úlohách.

Nasledovali opäť mnohé seriálové úlohy, mihol sa napríklad v seriáloch NASH BRIDGES, JAG, DHARMA A GREG, O.C. KALIFORNIA alebo DVA A POL CHLAPA. Stále miesto si našiel v seriáli GOOD LUCK CHARLIE, kde stvárnil otca rodiny, Boba.

unclejack

Herecká filmografie

Filmy

2019 Surge of Dawn
2017 Pitching Tents
2016 8989 Redstone
2014 Atlas Shrugged: Part III
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2009 Flying By
2006 Výprodej
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2001 Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
1998 Kolonie (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Bláznivá škola
1995 Bláznivá vychovatelka
Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
1994 Road to Saddle River
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Pravdivá romance
1992 Soudruzi v akci (TV film)
1990 Quest for the Mighty Sword
1988 Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1987 Pistolníci (TV film)

TV seriály

2019 Lodge 49 (TV seriál)
The Door (S02E10)
Le Reve Impossible (S02E09)
Zugzwang (S02E08)
další epizody (10)
2018 Lodge 49 (TV seriál)
Full Fathom Five (S01E10)
Apogee (S01E09)
Something from Nothing (S01E08)
další epizody (10)
Máma (TV seriál)
Cottage Cheese and a Weird Buzz (S06E06)
2016 Temné pohnutky (TV seriál)
B+ (S02E01)
Knihovníci (TV seriál)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
And the Reunion of Evil (S03E03)
Mike a Molly (TV seriál)
Pes v domě (S06E07)
Superpolda (S06E04)
Polda versus polda (S06E01)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt minigolfisty (S10E14)
2014 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Good Bye Charlie (S04E20)
Down a Tree (S04E19)
Accepted (S04E18)
Mike a Molly (TV seriál)
Boj s koláčem (S05E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
2013 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Good Luck Jessie: NYC Christmas (S04E17)
Bob's Beau-Be-Gone (S04E16)
Sister, Sister (S04E15)
další epizody (18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vila klidu (S05E09)
2012 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
A Duncan Christmas (S03E20)
Study Buddy (S03E19)
The Charlie Whisperer (S03E18)
další epizody (20)
2011 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Teddy on Ice (S02E30)
It's a Charlie Duncan Thanksgiving (S02E29)
Story Time (S02E28)
další epizody (33)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Žízeň (S09E06)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Pushing Buttons (S01E23)
Teddy Rebounds (S01E22)
Teddy's Broken Heart Club Band (S01E21)
další epizody (23)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Karma guru (S04E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pád člověka (S09E19)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Alex in the Middle (S01E16)
2007 Big Shots (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mlíko (S01E21)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a astronaut (S04E14)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
Dva z Queensu (TV seriál)
Pour Judgment (S07E11)
Will a Grace (TV seriál)
Jackův dům (S07E19)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sally Simpson (S06E12)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Určitě nechceš skončit s hrbem (S01E05)
O.C. (TV seriál)
The Heights (S01E09)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zásahová jednotka (S02E11)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Penis (S05E14)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Pláž samý sval (S03E08)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Flying Blind (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Keys (S03E23)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Dan's Birthday Bash (S01E09)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace