foto

Eric Allan Kramer

  • nar. 26.3.1962 (55 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v americkom meste Grand Rapids, v štáte Michigan, a to 26. marca 1962. Navštevoval University of Alberta v kanadskom Edmontone, kde sa mu dostalo hereckého vzdelania na stupni bakalára umenia – BFA.

Eric má za sebou slušnú hereckú kariéru. Začal vo filme THE GUNFIGHTERS z roku 1987. Objavil sa v mnohých seriáloch, väčšinou ako herec na jednu epizódu, napríklad v seriáli TO JE VRAŽDA, NAPÍSALA, CHEERS alebo DOKTOR, DOKTOR. Asi najznámejšiu úlohu si zahral vo filme Mela Brooksa BLÁZNIVÝ PRÍBEH ROBINA HOODA (1993), ktorý bol paródiou na tému odvážneho zbojníka zo Sherwoodskeho lesa. O dva roky skôr ho spracoval aj Kevin Reynolds s Kevinom Costnerom a Morganom Freemanom v hlavných úlohách.

Nasledovali opäť mnohé seriálové úlohy, mihol sa napríklad v seriáloch NASH BRIDGES, JAG, DHARMA A GREG, O.C. KALIFORNIA alebo DVA A POL CHLAPA. Stále miesto si našiel v seriáli GOOD LUCK CHARLIE, kde stvárnil otca rodiny, Boba.

unclejack

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pitching Tents
2016 8989 Redstone
2014 Atlas Shrugged: Part III
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2009 Flying By
2006 Výprodej
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2001 Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
1998 Kolonie (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Bláznivá škola
1995 Bláznivá vychovatelka
Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
1994 Road to Saddle River
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Pravdivá romance
1992 Soudruzi v akci (TV film)
1990 Quest for the Mighty Sword
1988 Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1987 Pistolníci (TV film)

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
And the Reunion of Evil (S03E03)
Mike a Molly (TV seriál)
Weekend with Birdie (S06E07)
Super Cop (S06E04)
Cops on the Rocks (S06E01)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
Pie Fight (S05E15)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Žízeň (S09E06)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Karma guru (S04E18)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mlíko (S01E21)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a astronaut (S04E14)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
JAG (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Flying Blind (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace