foto

Michael Offer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Runner (TV film)
2010 One Night in Emergency (TV film)
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2002 The Lost World: Underground
1997 Still Twisted
1996 Halifaxová, soudní psychiatr - Bez souhlasu (TV film)
McLeodovy dcery (TV film)
Vraždy v poušti (TV film)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr - Vylhané vzpomínky (TV film)
1993 The Feds: Vengeance (TV film)

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Změna hostitele (S07E06)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Ready (S01E02)
Still Star-Crossed (TV seriál)
In Fair Verona, Where We Lay Our Scene (E01)
2016 Of Kings and Prophets (TV seriál)
The Family (TV seriál)
Betta Male (E09)
Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Inescapable Truth (E09)
Vražedná práva (TV seriál)
Hello Raskolnikov (S01E10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volejte Saulovi (S05E05)
2014 Believe (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Population 25 (S03E07)
Revoluce (TV seriál)
Syn dvou otců (S02E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Želízko v ohni (S04E04)
2013 Arrow (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E19)
Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
Unquiet Mind (S02E01)
Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Nuke It Out (E07)
Skeleton Crew (E05)
Eight Bells (E03)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v Boystownu (E11)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
Jury II, The (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Anatomie lži (TV seriál)
Záchranářka (S03E11)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Ilegální zápas (S02E18)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Co přinese pravda (S02E02)
2008 Umučení (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 The Violent Earth (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
R.F.D.S. (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace