Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jojo, kdysi taky obsadili Arnolda, neuměl hrát a byl nevzhledný. Tak teď tu máme zase tohohle borce. Kdyby byl alespoň trochu sympatický a uměl zahrát jen to, že mu o tu jeho neteř opravdu jde, hned bylo o hvězdu víc. Spadlo to do průměru jen kvůli němu a nedostatku nadhledu. Poslední skaut to zkrátka není. 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(80%) Jak už tu mnozí píší, dost se to podobá filmu Sudden Death s JCVD. Moc bych to ale nesrovnával, i když ta podobnost je tu zřetelná. Hlavní hrdina Dave Bautista mě zde docela nadchl. Vždy zahraje takového drsňáka bez emocí či nějakého extra hereckého výkonu. Zde bych řekl, že po herecké stránce se zde docela snažil. V bitkách byl docela nemotorný, ale silný. Takže co se týče akce, nejedná se sice o nic úchvatného, ale i tak jsem s ní byl velmi spokojen. Je jí zde dostatečné množství. Pár dobrých, sice obyčejných, ale úderných a krvavých bitek, zajímavých zabití, pár přestřelek a i nějaký ten výbuch ke konci. Co mě potěšilo, tak to byli záporáci. Konečně uvěřitelní a ne trapáci z posledních novodobých akčnáků. Film obsahoval i pár drobných zvratů, které potěší. Takže ve výsledku jsem dost spokojen. Po dlouhé době poctivé akční béčko, které nemělo snad žádnou výraznou nelogickou díru. Pár věcí bych určitě vylepšil atd, ale i tak mi to vychází na čisté a zasloužené 4*. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Scott Man nieje bohvie aký zručný režisér, ale jeho akčný Bus 657 ma dosť bavil a tak som bol zvedavý aj na Final Score. Akcie sú znova vydarené (obzvlášť zaujme obor Martyn Ford), herecky je to fajn namiešané (kladný hromotlk Bautista proti Stevensnovi) a celé je to dosť podobne konceptu Die Hard, ibaže toto sa odohráva na štadióne a chýba tomu zopár vypätých scén, ktoré by zlepšili dojem akčného béčka. Takto je za lepší priemer. 65% - 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročné akční béčko, které splňuje všechno, co od něj člověk šeká. Rvačky, střílečky, jedna správně přepálená motohnička a samozřejmě velké bum. Humorný prvek tu zastupuje Faisal z pořadatelské služby a ten mi sem sedl. Ačkoliv v podobných případech na herce příliš nežehrám, tak tady udělám výjimku, protože Bautista je nesympatická opice a jeho postava navíc nemá ráda fotbal. Celkový dojem mi dost pokazil. 50% ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co bylo horší, jestli film nebo ten nesmyslný fotbal na pozadí. Ale pak jsem dospěl k závěru, že fotbal byl opravdu katastrofa. Bylo fajn vidět ve filmu tým z PL a jejich starý stadion, ale to je tak všechno. Za mě akce obstojná, ale film jsem si pustil kvůli Brosnanovi, a ten tam skoro vůbec nehraje a ten jeho konec je sice překvapivý, ale o to tristní. O Bautistovi raději ani nemluvit při rvačkách fajn, ale nejde 104 minut jenom bojovat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama