foto

Bill Quinn

  • nar. 6.5.1912
    New York City, New York, USA
  • zem. 29.4.1994 (81 let)
    Camarillo, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1988 Lucky Stiff
1984 Temné zrcadlo (TV film)
1983 Zóna soumraku
1982 Mysterious Two (TV film)
1981 Mrtví a pohřbení
Rozpoutané peklo
1980 The Kids Who Knew Too Much (TV film)
Zuřivost (TV film)
1978 Matilda
Teror z nebes (TV film)
Vzbouření v Sun Valley (TV film)
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
Konečné řešení (TV film)
Last Hurrah, The (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
You Gotta Start Somewhere (TV film)
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 Death Scream (TV film)
Hearts of the West
Psychic Killer
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Satan's School for Girls (TV film)
Savage (TV film)
Set This Town on Fire (TV film)
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
How to Frame a Figg
Incident in San Francisco (TV film)
Šerif (TV film)
1970 The Challenge (TV film)
1969 Muž, který se mi líbí
Pigeon, The (TV film)
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
The Ballad Of Josie
The Reluctant Astronaut
1966 Penelope
1965 Brainstorm
Dark Intruder
Přelud
When the Boys Meet the Girls
1963 FBI Code 98
Ptáci
Stalo se na světové výstavě
1962 Five Finger Exercise
Rada a souhlas
1961 Ada
Cry for Happy
Go Naked in the World
The Young Savages
1960 Mountain Road, The
Z terasy
1959 Last Angry Man, The
The Flying Fontaines
1924 New School Teacher, The

TV seriály

1986 The Golden Girls (TV seriál)
The Operation (S01E18)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Daleko od Los Angeles (S01E04)
1983 Loterie (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Backstairs at the White House (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Lincoln (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Courtship of Mary's Father's Daughter (S03E15)
You've Got a Friend (S03E11)
Just Around the Corner (S03E07)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
There Goes the Bride (S02E27)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Shane (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Substitute Face (S01E32)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Decoy (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky