foto

Vedette Lim

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flashout
2016 Deadly Signal
The Night Visitor 2: Heather's Story
2014 Looking for Mr. Right (TV film)
2013 The Night Visitor
2011 Hlavně nezávazně
2009 Kicking the Dog
The Sunset Sky

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
Xin (S02E13)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Cry Havoc (S02E06)
Broken Boards (S02E04)
Bleed For It (S02E03)
2016 Code Black (TV seriál)
Landslide (S02E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Hra na vinu (S08E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava u pilíře (S11E19)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Cliffhanger (S01E21)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Neruš klidnou vodu (S06E01)
2014 Stalker (TV seriál)
Crazy for You (E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Real Never Waits (S02E22)
One More Shot (S02E21)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Rhymes with Shout (S02E08)
No Regrets (S02E07)
Joyriding (S02E06)
další epizody (5)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Bachelor Party (S01E09)
Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
Měsíc umí všechno (S04E06)
Já a ďábel (S04E05)
další epizody (5)
Chirurgové (TV seriál)
Srdce v krabici (S08E08)
2010 Famílie (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Médium (TV seriál)
How to Kill a Good Guy (S07E04)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1995 SportsFigures (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace