foto

John Quade

  • nar. 1.4.1938
    Kansas City, Kansas, USA
  • zem. 9.8.2009 (71 let)
    Rosamond, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 No Man's Land (TV film)
1991 Tati, ty jsi robot
The Giant of Thunder Mountain
1989 Tigershark
Unconquered (TV film)
1988 Longarm (TV film)
Mrtvý nebo živý (TV film)
1987 La Bamba
The Highwayman (TV film)
1986 No Alibis
Seasons in the Sun (TV film)
Texas (TV film)
1985 Fury to Freedom
1981 Divoké kočky
1980 Cheap Detective, The (TV film)
Power (TV film)
Trouble in High Timber Country (TV film)
Vždycky zvítězit
1978 Duch letu 401 (TV film)
Go West, Young Girl (TV film)
Nikdy neprohrát
1977 Escape from Bogen County (TV film)
Night Terror (TV film)
Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1976 Poslední ostří hoši
Psanec Josey Wales
Special Delivery
1975 33 stupňů ve stínu
Last Hours Before Morning (TV film)
Mr. Ricco
Ranč Deluxe
1974 Godchild, The (TV film)
Honky Tonk (TV film)
Planet Earth (TV film)
The Swinging Cheerleaders
Virginia Hill Story, The (TV film)
1973 Deadhead Miles
Motýlek
Of Men and Women (TV film)
Podraz
The Blue Knight (TV film)
Tulák z širých plání
1972 Brother on the Run
Goodnight, My Love (TV film)
Hammer
Killer by Night (TV film)
Melinda
Mizerná banda

TV seriály

1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1992 Lucky Luke (TV seriál)
On the Air (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
CBS Library (TV seriál)
Flatbush (TV seriál)
Paris (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 No Alibis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace