foto

Vincent McEveety

  • nar. 10.8.1929
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 19.5.2018 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1991 K-9 (TV film)
Útěk před smrtí (TV film)
1986 T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1981 Amy
Skyward Christmas (TV film)
1980 Herbie a poklad Inků
Lesní duch
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1978 Busters, The (TV film)
1977 Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
Herbie jede rallye
1976 Gus
Poklad na ostrově Matecumbe
1975 Last Day, The (TV film)
The Strongest Man in the World
1974 Castaway Cowboy, The
Wonder Woman (TV film)
1973 Charley and the Angel
Super táta
1972 Biscuit Eater, The
1971 Million Dollar Duck, The
1970 Cutter's Trail (TV film)
Menace on the Mountain (TV film)
Smoke (TV film)
1969 This Savage Land (TV film)
1968 Firecreek
1967 Legend of Jud Starr, The (TV film)
Million Dollar Collar, The
Police Story (TV film)
1966 Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
1964 Ballad of Hector, the Stowaway Dog (TV film)

TV seriály

1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
1991 Parťáci (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1990 Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Probe (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
Sláva Omegy (S02E25)
Principy moci (S02E23)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Miri (S01E11)
Dýka v mysli (S01E10)
Rovnováha hrůzy (S01E08)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace