Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Martinově překvapení se zpráva o zasnoubení s Lídou v Protějově šíří rychlostí blesku, i když to nebylo vůbec v plánu. Naštěstí jsou tu vždycky pacienti, kteří Martina přivedou na jiné myšlenky – jako třeba paní Bety, která nereaguje na předepsané léky, jak by měla, což zaskočí i ostříleného profesionála Martinova formátu. Irena si přiznala problém s gamblerstvím a za podpory Martina i ostatních začíná navštěvovat skupinové terapie lidí s podobnou diagnózou. Mezitím se v restauraci stupňuje nevraživost mezi Milošem a Michalem, což dělá vrásky na čele hlavně Antonínovi, obzvlášť ve chvíli, kdy Miloš přijde s velmi závažným obviněním, ve kterém figuruje právě Michal. Do toho se začínají v městečku množit případy nebezpečného dráždivého kašle, s nímž si Martin dlouhou dobu neví rady. Ukazuje se, že celá záležitost bude komplikovanější, než si Martin myslel, a že v ní nějakou roli hraje i podivínská sestra paní Bety, dominantní Jana, která drží nad svou sestrou pevnou ruku. Klíč k celé záhadě pak Martin překvapivě odhalí ve sklepě ve společném domě obou sester. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela brzy bylo dnes jasné, odkud vítr vane. Biochemie a zlatý stafylokok, to je vždycky boj. A paní ředitelka svůj boj také vede statečně. Navíc Topinka je sice blb, ale aspoň hodný. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor Martin se s Lídou zasnoubí, ale hlavní postavou tohoto příběhu je dvojice babek, z nichž jedna je bývalá armádní vědkyně (či co to bylo) a drží nad svou sestrou ochrannou ruku - bohužel svým způsobem, který málem způsobí její smrt a onemocnění dalších hrdinů. Irena nastupuje do kurzu pro gamblery, s překvapením však zjišťuje, že jej vede kuchař Kotek. Ten také splatí za Irenu dluh, otázkou zůstává, kde na to vzal prachy. Což se také brzo zjistí. Vše ale končí dobře, Irena s kuchařem i Milošem se usmiřují. Martin s Lídou chystají svatbu, Martin však neustále opruzuje s určitými problémy, které mu na Lídě vadí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě sestry to v téhle epizodě moc nezvládly. Nebyla tam atmosféra a tak mi jejich linka přišla dost nudná. A celkově byl tento díl docela nuda. A byla to "Kudláková!", my se nějak nemohli shodnout. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama