foto

Václav Vohlídal

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Špunti na vodě
2016 Dvojníci
2015 Americké dopisy (TV film)
2014 Babovřesky 2
Všiváci
2013 Babovřesky
Co v detektivce nebylo (TV film)
Chvilková slabost (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 7 dní hříchů
2011 Čertova nevěsta
2010 Doktor od jezera hrochů
2009 Post Bellum (TV film)
Zasaženi bleskem (TV film)
2006 Oběti: Nevlastní bratr (TV film)
2005 Oběti: Živnostník (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
1999 Kuře melancholik
Z pekla štěstí

TV seriály

2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Bohatá úroda (E02)
Dům u moře (E01)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na vodě (S01E02)
Na lyžích (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Všiváci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace