foto

Michael J. Bassett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Před tím než se vydal na dráhu režiséra, působil mnohostranně talentovaný Basett jako průvodce televizním programy zaměřenými na vědu a přírodu, jako loutkař nebo producent „filmů o filmech“.

Zdroj: Bontonfilm

Režijní filmografie

Filmy

2012 Návrat do Silent Hill 3D
2009 Solomon Kane
2006 Pustina
2002 Mrtvá hlídka

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál)
Target: Iron Fist (S02E04)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Uvěznění (S02E05)
Opilý koráb (S02E04)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
The Right Decision (S03E06)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
"Knihy odtamtud" (S01E03)
Návnada (S01E02)
Hráč (TV seriál)
House Rules (E05)
Ante Up (E02)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Návrat do Silent Hill 3D
2009 Solomon Kane

TV seriály

2010 Protiúder (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
Epizoda 1 (S06E01)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace