foto

Michael J. Bassett

Biografie

Před tím než se vydal na dráhu režiséra, působil mnohostranně talentovaný Basett jako průvodce televizním programy zaměřenými na vědu a přírodu, jako loutkař nebo producent „filmů o filmech“.

Zdroj: Bontonfilm

Režijní filmografie

Filmy

2012 Návrat do Silent Hill 3D
2009 Solomon Kane
2006 Pustina
2002 Mrtvá hlídka

TV seriály

2018 Nightflyers (TV seriál)
Greywing (E05)
Iron Fist (TV seriál)
Target: Iron Fist (S02E04)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 1 (S06E01)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Uvěznění (S02E05)
Opilý koráb (S02E04)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
The Right Decision (S03E06)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
"Knihy odtamtud" (S01E03)
Návnada (S01E02)
Hráč (TV seriál)
House Rules (E05)
Ante Up (E02)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (6)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (4)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Návrat do Silent Hill 3D
2009 Solomon Kane
2002 Mrtvá hlídka

TV seriály

2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
1995 Štěnice (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace