foto

Stefanie von Pfetten

  • nar. 25.11.1973 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vítejte v Marwenu
2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
While You Were Dating
2015 Numb
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
2012 Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
2011 Smrtící vegetace (TV film)
2010 Icarus
2009 Příliš pozdě na loučení (TV film)
2008 Amulety života a smrti (TV film)
Odyseus: Cesta do temnoty
Čtyřicítka na krku (TV film)
2007 Dragon Boys (TV film)
Holiday Switch (TV film)
Paralelní svět (TV film)
Vánoční loupež (TV film)
2006 Solární armagedon (TV film)
Špatným směrem
2005 Zpověď kariéristky (TV film)
2004 Návnada
Supersmradi - Malí Géniové 2
The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
2003 Invitation, The
Posers
Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 40 dnů a 40 nocí
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Point of View
Svatební šaty (TV film)
V pavoučí síti (TV film)
Útěk z pekla (TV film)
2000 Mých pět žen
1999 Fenomén Y2K (TV film)
Little Boy Blues

TV seriály

2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Enemy of the State (S01E10)
Dead Men Tell No Tales (S01E08)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
Burying the Boy Genius (E04)
2016 Odstřelovač (TV seriál)
Černý král (S01E07)
Hra na schovávanou (S01E03)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
The Light in Black (S01E13)
Old Soldiers (S01E12)
Night Terrors (S01E11)
další epizody (13)
2010 Ted a spol. (TV seriál)
Zvráceno v překladu (S02E10)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zásady vedení (S07E05)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Bouřková fronta (S02E03)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Kapitánova ruka (S02E17)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bláznivá (S02E06)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přísaha (S02E20)
Andromeda (TV seriál)
Time Out of Mind (S04E20)
2003 Jeremiah (TV seriál)
The Past Is Prologue (S02E11)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Gabeův příběh (E22)
1999 Ochránce (TV seriál)
Čekárna (S04E05)