foto

Chris Owens

  • nar. 7.9.1961 (57 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dům snů
2010 Red
Saw 3D
2009 Saw 6
2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
Neuvěřitelný Hulk
Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 Osudové selhání
2003 Test
The Happy Couple
2002 Moc a láska (TV film)
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Spoluvina (TV film)
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Vysněný svět (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Python (TV film)
The Uncles
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)
Podezřelé chování
1997 Their Second Chance (TV film)
1996 Double Jeopardy (TV film)
Giant Mine (TV film)
Sabotáž
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
1994 Paris or Somewhere (TV film)
1988 Koktejl
1987 Haunted by Her Past (TV film)
The Big Town
1986 9B (TV film)
As Is (TV film)
1985 Cages

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Dandelion Sky (S03E10)
další epizody (6)
Akta X (TV seriál)
Můj boj 3 (S11E01)
2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
2016 Inhuman Condition (TV seriál)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Rychle a bezbolestně (S02E05)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
2010 Baxter (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
The Other Dick (E09)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
William (S09E16)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Jedináček (S06E12)
Dva otcové (S06E11)
Něžnůstky (S06E07)
1998 Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tajemství (S02E09)
Akta X (TV seriál)
Trojúhelník (S06E03)
Začátek (S06E01)
Konec (S05E20)
další epizody (5)
1997 Lexx (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Monster (S02E04)
Akta X (TV seriál)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
Démoni (S04E23)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Hadí msta/Hlasy duchů (S01E03)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1988 9B (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace