foto

Michael McCafferty

  • nar. 11.8.1978 (42 let)
    Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Amigo Undead
2014 Space Work (TV film)
2013 The Roast of Channel 101
2012 Dortíková mise (TV film)
2008 Výměna
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006 Absurdistán
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)
2000 Bravo, girls!
Monsignor Martinez (TV film)
1999 Dick Baby
1998 To Hell with Love

TV seriály

2018 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Barry Cuda/Suite Retreat (S01E12)
2016 Tajný život K.C. (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E07)
2015 Rick a Morty (TV seriál)
The Ricks Must Be Crazy (S02E06)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Luck (TV seriál)
Ace Pitches a Deal (E06)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Baby Steps (S02E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
Kritické filmové studie (S02E19)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Modré tečky (S01E08)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Silverman and the Pillows (S03E02)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den neotců (S04E07)
2007 American Body Shop (TV seriál)
Carpoolers (TV seriál)
A Divorce to Remember (E05)
iCarly (TV seriál)
2006 Chad Vader (TV seriál)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Insurgents (S04E06)
Západní křídlo (TV seriál)
The Mommy Problem (S07E02)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Carterův den (S11E03)
2003 Hunter (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Převoz pana Mossbacka (S02E04)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Liberty and Larceny (S01E07)
Impetus (S01E05)
Tiresias (S01E04)
další epizody (6)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Channel 101's Top 10 Characters of All Time
Channel 101's Top 10 Episodes of All Time
2012 The Channel 101 Experience

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Win, Lose or Love (TV film)

TV seriály

2017 Valt the Wonder Deer (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 World Cup Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky