foto

Michael McCafferty

  • nar. 11.8.1978 (38 let)
    Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Amigo Undead
2012 Dortíková mise (TV film)
2008 Výměna
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006 Absurdistán
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)
2000 Bravo, girls!
Monsignor Martinez (TV film)
Neviditelný (TV film)
1999 Dick Baby
1998 To Hell with Love

TV seriály

2011 Austin a Ally (TV seriál)
Luck (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den neotců (S04E07)
2007 American Body Shop (TV seriál)
Carpoolers (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2006 Chad Vader (TV seriál)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Insurgents (S04E06)
2003 Hunter (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Převoz pana Mossbacka (S02E04)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2004 World Cup Comedy (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Win, Lose or Love (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace