foto

Marc Warren

  • nar. 20.3.1967 (50 let)
    Northampton, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marc Warren je anglický seriálový a televizní herec, který se narodil 20. března 1967 v Northamptonu. Jeho první televizní role byla v seriálu GRANGE HILL.

Je známý především díky rolím Edwarda Leeforda v seriálové adaptaci OLIVERA TWISTA televize ITV, Dougieho Raymonda v britském seriálu THE VICE, Alberta Blithea v minisérii BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH a konečně jako Danny Blue ze seriálu PODFUKÁŘI.

Warrena také můžete slyšet a vidět v mnoha televizních a rádiových reklamách všude ve Velké Británii. Svůj hlas naopak nepropůjčuje žádným animovaným postavám.

Míša "Sašenka165" M.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Divoký Bill
2010 Ben Hur (TV film)
Do Elephants Pray?
Neobyčejný život Boy George (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Intercom
Mesiáš (TV film)
Wanted
2007 Baletní střevíčky (TV film)
2006 Drákulův polibek (TV film)
Otec prasátek (TV film)
The Lives of the Saints
Země slepých
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2005 Hellraiser: Návrat mrtvých
Hooligans
Říkejte mi Kubrick
2004 Secrets
2003 Léčba tichem
Perfect
Píseň za chudého chlapce
Principles of Lust, The
Reversals (TV film)
2002 f2point8
Revengers Tragedy
Ve službách gangstera
2001 Bombmaker, The (TV film)
Men Only (TV film)
Pretending to Be Judith (TV film)
2000 Free Spirits
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
B. Monkey
Surovec
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis
Wycliffe: Dance of the Scorpions (TV film)
1996 Tichý úkryt (TV film)
Záře
1995 Boston Kickout
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
1994 Sharpova rota (TV film)
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
1991 Gawain and the Green Knight (TV film)

TV seriály

2017 Podfu(c)k (TV seriál)
A Family Affair (E10)
Creepers (E09)
Pear Shaped (E08)
další epizody (10)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
další epizody (9)
2012 Without You (TV seriál)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2007 Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2006 Pán času (TV seriál)
Láska a nestvůry (S02E10)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
Mrtvola v knihovně (S01E01)
2003 State of Play (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Pět malých prasátek (S09E01)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Carentan (E03)
Den všech dnů (E02)
Currahee (E01)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Dokumentární

2008 Hustle the Hard Way

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace