foto

Haluk Bilginer

  • nar. 5.6.1954 (66 let)
    İzmir, İzmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Vyloučený
2020 Nesmrtelná Leyla
2019 Noemova zem
2018 Halloween
2017 Cingöz Recai
Forget About Nick
Geceyarısı, Türkiye zamanı
Kirik Kalpler Bankasi
The Last Schnitzel
The Ottoman Lieutenant
Vražedný instinkt
Úkryt
2014 Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu
Zimní spánek
2012 Váhavý fundamentalista
Çanakkale Çocukları
2011 Králova láska
2010 New York’ta Beş Minare
2009 7 kocali Hürmüz
Suluboya
The International
2008 Devrim Arabaları
Günesin oglu
2007 Polis
2006 Hadživat a Karagöz v říši stínů
Kısık Ateşte 15 Dakika
2005 Hirsiz var!
2004 Neredesin Firuze
Záhadné zmizení v Istanbulu (TV film)
2001 Filler ve Çimen
Ukradni, co můžeš!
2000 Fasulye
Güle güle
1999 Harém
Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
1997 Nevinnost
Nihavend mucize
Sawdust Tales
1996 80. Adım
İstanbul Kanatlarımın Altında
1992 Iki Kadin
1991 Kara Sevdali Bulut
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 Ölürayak
1987 Ishtar
Lionheart
1986 Půlměsíční ulice

TV seriály

2021 Şeref Bey (TV seriál)
Var Bizimde Kendimizce Haklı Sebeplerimiz... Yoksa Kim İstemez Mutlu Olmayı? (E10)
Perdedari Mikoned Der Kasr-i Kayzer Ankebut (E09)
Yeşil Yeşil (E08)
další epizody (10)
2020 Alex Rider (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2018 Şahsiyet (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Kara Yazı (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Masum (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
2014 Kaçak (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (16)
2012 Acayip Hikayeler (TV seriál)
Hayatımın Rolü (TV seriál)
2011 İstanbul'un Altınları (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Son Oyun (S02E38)
Mutlu Sonlara Kim İnanır? (S02E37)
İmkansız Aşk Yoktur (S02E36)
další epizody (23)
2010 Cuma'ya Kalsa (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Aşkta ve Savaşta (S02E15)
Tanıştığımız Gün (S02E14)
Sırdaş (S02E13)
další epizody (10)
2009 Sıkı Dostlar (TV seriál)
2008 Nerede Kalmıştık (TV seriál)
2007 Sevgili Dünürüm (TV seriál)
2004 Sayın Bakanım (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2001 Cesur Kuşku (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Borsa (TV seriál)
Eyvah Kızım Büyüdü (TV seriál)
1998 Eyvah Babam (TV seriál)
1997 Kördüğüm (TV seriál)
1995 Medeni Haller (TV seriál)
1994 Gülşen Abi (TV seriál)
1993 Borsa (TV seriál)
Son Söz Sevginin (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Palestine, October 1917 (S02E21)
1991 Safiyedir Kızın Adı (TV seriál)
1987 Ateşten Günler (TV seriál)
Gecenin Öteki Yüzü (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2003 Hittites

Host

TV pořady

2015 Komedi Türkiye (TV pořad)
2011 Hayrettin (TV pořad)
2008 Anında Görüntü Show (TV pořad)
2000 Kim 500 Milyar İster? (TV pořad) - mod.
1996 Beyaz Show (TV pořad)
1993 Sıcağı Sıcağına (TV pořad) - mod.
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky