Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peggy se rozhodne najít si kamarádku, s níž by mohla sdílet byt na Manhattanu. Ve Sterling Cooper se objeví zámožný mladík a objedná si okázalou kampaň na propagaci málo známé sportovní hry jai alai. Sal Romano dostane příležitost se ukázat, když je potřeba nahradit režiséra připravované reklamy. Don s Betty dostanou špatné zprávy ohledně Bettyina otce. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale třetí řada mi po shlédnutí čtyř epizod přijde poněkud přibržděná. Ani u jednoho z dílů jsem se sice nenudil, ale každá z částí byla vytvořena tak nějak sama pro sebe a žádný výrazný posun v hlavní dějové linii se vlastně nekonal. Všechny ty minipříběhy mě přitom paradoxně bavily, takže bych si neměl stěžovat, mně ale trochu vadí chybějící vývoj celého příběhu. / Poučení: Spolubydlícího si vybírej velmi pečlivě. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V obou prezentovaných rodinách došlo k tragédii o různém rozsahu vážnosti, mezitím ve firmě kraluje mladík s absurdními požadavky a velkým kapitálem, jímž je dokáže zaštítit. Jednohubka v podobě televizního vysílání jedné zásadní historické události potěšila. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama