foto

Jullian Dulce Vida

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cornmeal, Gunpowder, Ham Hocks and Guitar Strings
2011 The Wayshower
Uprchlý vězeň
2010 Once Fallen
2008 Stone & Ed
2005 Finty Dicka a Jane
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
Vegas Dick (TV film)
2002 Kovbojové a blázni
Showtime
ZigZag
2000 Across the Line
Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Punks
Something to Sing About (TV film)
1998 Gia (TV film)
Running Woman
1994 Hazardní hráč (TV film)

TV seriály

2011 Nakopni to (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
MDs (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Redemption High (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace