foto

Kenneth Tobey

  • nar. 23.3.1917
    Oakland, California, USA
  • zem. 22.12.2002 (85 let)
    Rancho Mirage, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Naked Monster, The
1994 Snímek na tělo
1992 Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
Peklo chtíče
Spolubydlící
1990 Gremlins 2
1989 Ghost Writer
1988 Big Top Pee-wee
Freeway
1987 Vnitřní vesmír
1984 Gremlins
The Lost Empire
1983 UFO - tajemní návštěvníci
1981 Kvílení vlkodlaků
1980 Hero at Large
Připoutejte se, prosím!
The Murder That Wouldn't Die (TV film)
1979 Most Deadly Passage (TV film)
1978 Goodbye, Franklin High
Nowhere to Run (TV film)
Wild and Wooly (TV film)
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
Generál MacArthur
1976 Baby Blue Marine
Gus
W. C. Fields and Me
1974 Death Squad, The (TV film)
Dirty Mary a Crazy Larry
Homebodies
The Missiles of October (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
Kráčející skála
The Alpha Caper (TV film)
1972 Ben
Fireball Forward (TV film)
Kandidát
Msta
Pokřivená srdce (TV film)
1971 Billy Jack
Terror in the Sky (TV film)
1970 Breakout (TV film)
Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
The Andersonville Trial (TV film)
1969 Sestřička
1967 Nastal čas zabíjet
Průsmyk apačů
1966 A Man Called Adam
1962 Stark Fear
1961 X-15
1960 Seven Ways from Sundown
1958 Cry Terror!
1957 Jet Pilot
Křídla orlů
Přestřelka u ohrady O.K.
Vampire, The
1956 Behind the Scenes with Fess Parker (TV film)
Davy Crockett and the River Pirates
Muž v šedém flanelovém obleku
The Search for Bridey Murphy
The Steel Jungle
Ukradený vlak
1955 Captain Fathom (TV film)
Davy Crockett - a.z.
It Came from Beneath the Sea
Zuřivý úsvit
1954 Down Three Dark Streets
Ring of Fear
The Steel Cage
1953 Angel Face
Fighter Attack
The Beast from 20,000 Fathoms
The Bigamist
1951 Surová kůže
Up Front
Věc
1950 Kiss Tomorrow Goodbye
Love That Brute
My Friend Irma Goes West
Pistolník
Right Cross
The File on Thelma Jordon
The Flying Missile
Three Secrets
When Willie Comes Marching Home
1949 Free for All
I Was a Male War Bride
Illegal Entry
Přímo nad hlavou
Task Force
The Doctor and the Girl
The Great Sinner
The Stratton Story
1948 Beyond Glory
He Walked by Night
1947 Dangerous Venture
This Time for Keeps
1945 The Front Page (TV film)

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stínohra (S02E16)
1975 Columbo (TV seriál)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
1973 Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1965 I Spy (TV seriál)
Our Private World (TV seriál)
1958 The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
1957 Whirlybirds (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Horror Show - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace