foto

Sarah Buxton

  • nar. 23.3.1965 (53 let)
    Brentwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V zárodku
2009 Samec
2008 Japan
Pohádky na dobrou noc
2006 Jako malé děti
2005 Devil's Highway
Dnes zemřeš!
McBride: To je vražda, madam (TV film)
2004 Sin's Kitchen
2002 Drama Queen
1999 Dirty Down Under... Up Here
1997 The Climb
1996 Listen
1994 Cityscrapes: Los Angeles
Únik 2
1991 Cesta do pekla (TV film)
Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Rock 'n' Roll High School Forever
Růžový blesk (TV film)
1990 Exile (TV film)
Formule život
Instant Karma
1989 Nebezpečná pláž
1988 Zvířecí zuřivost
1987 Feťáci
1985 The Sure Thing
1984 Noty lásky
Sam's Son

TV seriály

2015 Hand of God (TV seriál)
He So Loved (S01E04)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Srovnávání pozic (S06E04)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední let (S07E18)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1995 Platypus Man (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
16 Blown to 35 (S01E11)
Rags to Riches (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2001 Hollywood Digital Diaries

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace