foto

František Havlíček

  • nar. 3.3.1930 (87 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1990 V žáru královské lásky
1985 Podivná přátelství herce Jesenia
Zelená léta
1984 Všichni musí být v pyžamu
1982 Únos Moravanky
1981 Výhra admirála Kotrby (TV film)
1980 Blues pro EFB
Eva Eva (TV film)
1979 Neteř (TV film)
Pan Vok odchází
1978 Hrozba
Sólo pro starou dámu
1977 Šestapadesát neomluvených hodin
Ve znamení Tyrkysové hory
1976 Běž, ať ti neuteče
Čas lásky a naděje
Konečně si rozumíme
1975 Tak láska začíná...
Tam, kde hnízdí čápi
1974 Drahé tety a já
Pavlínka
Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
Za volantem nepřítel
1973 Tři nevinní
1972 Lupič Legenda
1971 Člověk není sám
1970 Valerie a týden divů
1969 Slasti Otce vlasti
1968 Objížďka
1967 Přísně tajné premiéry
1966 O slavnosti a hostech
Vrah skrývá tvář
1965 Ztracená tvář
1964 Atentát
Táto, sežeň štěně!
1963 Lucie
Spanilá jízda
1962 Objev na Střapaté hůrce
Pevnost na Rýně
1961 Baron Prášil
Tažní ptáci
1958 Vynález zkázy

TV seriály

1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
Příběh z dovolené (E09)
Pan rada v Paříži (E08)
další epizody (10)
1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace