foto

Richard Bright

  • nar. 28.6.1937
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 18.2.2006 (68 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Osudný den
2001 Trigger Happy
2000 Broke Even
The Photographer
1999 Chci tě poznat
Král Joe
1998 Anima
Na konci sil
O.K. Garage
Svědek proti mafii (TV film)
1996 Calm at Sunset (TV film)
Nádherný holky
Soumrak nad Manhattanem
1995 Blue Funk
Pictures of Baby Jane Doe
Sladké nic
1994 Nezvaný host
1993 Kdo je kdo
1992 Ballad of Tina Juarez
Kmotr 1, 2, 3 (TV film)
Šéf (TV film)
1990 Ambulance
Ghoul School
Kmotr III
1988 Rudé horko
Time Out
1987 Al Capone Gang
Rytíři z Houstonu (TV film)
1986 Ber 52
Brighton Beach Memoirs
Penalty Phase (TV film)
There Must Be a Pony (TV film)
1985 Brass (TV film)
Sejmi ho a běž
Vlna zločinu
1984 Tenkrát v Americe
1983 Dva podobní
Mstitelé
1982 Girls Nite Out
1981 Sizzle (TV film)
1980 Manažer
1979 Vlasy
1978 Cops and Robin (TV film)
On the Yard
1977 Hledání pana Goodbara
Veřejná frekvence
1976 Maratónec
1975 Ranč Deluxe
1974 Gun, The (TV film)
Kmotr II
1973 Connection, The (TV film)
Pat Garrett a Billy Kid
1972 Kmotr
Útěk
1971 Death of Innocence, A (TV film)
Panika v Needle Parku
1969 Lions Love (... and Lies)
1959 Odds Against Tomorrow
1958 Never Love a Stranger

TV seriály

2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jméno (S07E07)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Váha (S04E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
True Crime (S13E03)
2000 Oz (TV seriál)
Works of Mercy (S04E04)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
Anywhere But Here (S01E02)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Working Mom (S07E14)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Black Tie (S04E05)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Cradle to Grave (S02E18)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace