foto

Tomáš Juřička

  • nar. 26.1.1960 (58 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Křídla Vánoc
Čtyřlístek ve službách krále
2007 Kdo hledá, najde (TV film)
2005 Zlá minuta (TV film)
1999 Princezna ze mlejna 2
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
1994 Diamantové meče
1992 Bylo nebylo v jednom království (studentský film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
Bráškové (TV film)
Maigretův první případ (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Poslední zastávka smrt (TV film)
Tichá bolest
1989 Království za kytaru
Na letním bytě (TV film)
Svatební kočár (TV film)
Zkouška kvality (TV film)
Člověk proti zkáze
1988 Most pro Kláru (TV film)
Opožděná vražda (TV film)
1987 Fantom opery (TV film)
Kinkongova smrt (TV film)
Muž s maskou (TV film)
Mág
1986 Odyssea
Studentská balada (TV film)
1985 O chamtivém strašidle (TV film)
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
1984 Příliš velká šance
1983 Kudláčkova metoda (TV film)
Na semaforu zelená (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Propast (TV film)
Větrná setba (TV film)
1981 Kocourek Modroočko (TV film)
Konečné rozhodnutí (TV film)
Soví hnízdo (TV film)
Ta chvíle, ten okamžik
Výlety (TV film)
Škola hrou (TV film)
1980 Kluci z bronzu
Lakovka (TV film)
Mít tak holku na hlídání (TV film)
Výhoda (TV film)
Výtečníci (TV film)
1979 Na západní frontě klid (TV film)
Nositelé zeměkoule (TV film)
1978 Cesta domů (TV film)
Nechci nic slyšet
Skandál v Gri - Gri baru
Tajemství Ocelového města
1976 Smrt mouchy
1975 Ať hodí kamenem (TV film)

TV seriály

2015 Stopy života (TV seriál)
Svatba II. (S02E05)
Svatba (S02E04)
Derniéra (S02E01)
další epizody (4)
2014 Stopy života (TV seriál)
Bílý střelec (S01E08)
Zlatá mládež (S01E07)
Až na věky (S01E03)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Jírova tajná svatba (S04E03)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Ženy do větru (S02E03)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Bitva o kopec (E09)
Čachtická paní (E07)
Ženu ani květinou neuhodíš (E06)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Dávka jedu (E07)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Konkurz (E03)
Sázka (E02)
1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Řádná dovolená (E10)
Zimní zkoušky (E07)
Zelené Vánoce (E05)
další epizody (4)
Rodáci (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Civil (E01)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (10)
1982 Bráškové (TV seriál)
Dynastie Nováků (TV seriál)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Cyklista (E05)
1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Maturity (E06)
Havárie (E05)
Krádež (E04)
další epizody (6)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Sirotek (E03)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)

Dokumentární

2010 Stěhoval jsem se za manželkou (TV film) - vyp.

TV pořady

1999 Kouzelná školka (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1981 Jak byste se zachovali (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace