foto

Chris Payne Gilbert

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Beauty in the Broken
2010 Refuge
2009 Life Blood
2007 An Irish Vampire in Hollywood
2005 Hollywood Vice (TV film)
2000 Klub zlomených srdcí
1999 Story of a Bad Boy
1998 Saving Manhattan

TV seriály

2018 Chicago Fire (TV seriál)
Thirty Percent Sleight of Hand (S07E03)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Comma (E09)
Chance (TV seriál)
Multitiaxal System (S02E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
My Little Monkey (S02E07)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Give 'Til It Hurts (E08)
Kravaťáci (TV seriál)
Privilege (S05E06)
2013 Mistresses (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Closing Time (S07E14)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
První krev (S05E05)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hledaná osoba (S01E08)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Plán možného útěku (S03E20)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lačnost (S03E17)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
Velký zápach (S07E05)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Carte Blanche (S02E04)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
U konce s dechem (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na prodej (S03E03)
Sex ve městě (TV seriál)
Není všechno zlato (S04E14)
Přátelé (TV seriál)
Jak Rachel dala svůj telefon (S09E09)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Démon filmového plátna (S02E18)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Intenzivní bolest (S02E12)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace