foto

Ewan Chung

  • nar. Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Orenthal: The Musical
2010 Morning
2007 Baby
2006 Beznaděj (TV film)
2005 A proč já?
2004 Sucker Free City (TV film)
2002 Showtime
2001 Lincoln and 31st

TV seriály

2013 Dads (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Náš otec (S03E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Udavačka v šachtě (S04E05)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sloupy (S02E13)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Spravedlnost má jméno Lily (S02E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)

Dokumentární

2002 How to Do the Asian Squat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace