foto

Ewan Chung

  • nar. Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Party
2018 Phattom Thread
2017 Mi Mi Land
2016 Mad Mex: Churro Road
2013 Orenthal: The Musical
2010 Morning
2007 Baby
2006 Beznaděj (TV film)
2005 A proč já?
2004 Sucker Free City (TV film)
2002 Showtime
2001 Lincoln and 31st

TV seriály

2018 Atropa (TV seriál)
2013 Dads (TV seriál)
Pilot (E01)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Pád jedné legendy (E05)
Kdo teď lituje? (E03)
Mezi životem a smrtí (E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět na cestách (S02E22)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
To já za všechno můžu (S08E22)
2011 Torchwood (TV seriál)
Rendition (S04E02)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Grace (S02E02)
Hrdinové (TV seriál)
Náš otec (S03E12)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Stranglehold (S03E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Udavačka v šachtě (S04E05)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a smažené krevety (S01E05)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Podvědomí (S02E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sloupy (S02E13)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Smrtící virus (S02E01)
Invaze (TV seriál)
Redemption (E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Spravedlnost má jméno Lily (S02E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)
Čarodějky (TV seriál)
Pomsta se nevyplácí (S08E12)
Pohotovost (TV seriál)
Tělo a duše (S12E13)
2005 Invaze (TV seriál)
Alpha Male (E04)
Watershed (E03)
Lights Out (E02)

Dokumentární

2002 How to Do the Asian Squat

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Phattom Thread
2017 Mi Mi Land

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky