foto

John Mese

  • nar. 4.11.1963 (55 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 King of Herrings
2008 Austin Golden Hour (TV film)
2007 Nebezpečný let (TV film)
Perfect Day
2005 Jane Doeová: Zmizení (TV film)
Milenci z pizzerie (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2001 Song of the Vampire
2000 R2PC: Road to Park City
Red Dirt
1998 Dangerous Proposition
Dark Tides
1996 Schizopolis
1995 Neporazitelný II
Night of the Scarecrow
1994 Long Shadows (TV film)
1993 Nebezpečné vyšetřování
1987 Winston

TV seriály

2016 Adoptable (TV seriál)
What Other People Think (S01E02)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Stín pochybnosti (S07E05)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Toe to Toe (S05E05)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Telekineze (S06E15)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
2008 Mentalista (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a jeho fanynka (S06E01)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Giving Up the Ghost (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt superhrdiny (S01E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako kouzlem (S06E19)
2005 Just Legal (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Suspicions and Certainties (S01E02)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
The Big Picture (S02E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Přízrak (S07E16)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Sólo pro čekanky (S02E07)
Případ pro Sam (TV seriál)
Las Brisas (S03E20)
Kde a kdy? (S03E11)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Have Cleared the Tower (E03)
Can We Do This? (E01)
Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
Dvojí vidění (S03E04)
Za správnou věc (S03E03)
1997 Komando (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Perfect Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace