foto

David Gabison

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Láska všemi deseti
2007 Taupe, La (TV film)
2004 Zmije v hrsti
2003 Taxi 3
2001 Chaos
Polibek draka
2000 Vatel
1998 Chez ma tante (TV film)
Dieu seul me voit
Návštěvníci 2: V chodbách času
Pod pokličkou
Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1996 Petit (TV film)
Rošťák Beaumarchais
Učená pře aneb Můj pohlavní život
Řidič a fantom
1995 Roi de Paris, Le
Slavnost
1994 Cache Cash
Chêques en boîte (TV film)
Montparnasse-Pondichéry
1993 Nespolehlivý
Návštěvníci
1992 Liebesreise (TV film)
Odyssée bidon (TV film)
Vie de Galilée, La (TV film)
1991 25 décembre 58, 10h36
Milena
Swing troubadour
1990 La bonne âme du Setchouan (TV film)
Matins chagrins, Les
1989 À deux minutes près
1988 Bernadette
Natalia
1986 La Barbe-bleue (TV film)
Max, má láska
1985 Fin de série
La politique est un métier (TV film)
Zub za zub
1984 Christmas Carol (TV film)
Korsičtí bratři
Malheurs de Malou, Les (TV film)
Tueur triste, Le (TV film)
1983 Enigma
Na příkaz krále (TV film)
1982 Marseillaise, La (TV film)
Serin du major, Le (TV film)
Sorcière, La (TV film)
1981 Calvaire d'un jeune homme impeccable, Le (TV film)
Chanel Solitaire
Je to rozumné?
Non-Lieu (TV film)
On n'est pas des anges... elles non plus
Samantha (TV film)
Serment d'Heidelberg, Le (TV film)
1980 Cherchez l'erreur
Girls
Kašpárek
Oeil du maître, L'
Un escargot dans la tête
1979 Fille de Prague avec un sac très lourd, La
Frisée aux lardons, La
Lady Oscar
Le baiser au lépreux (TV film)
Le crime des innocents (TV film)
Moonraker
Přinutím vás žít
Střípky lásky
Válka policajtů
1978 Ils sont fous ces sorciers
Láska s otazníkem
Něžné kuře
Peníze těch druhých
Připravte si kapesníky
1977 Diable dans la boîte, Le
Jako klíště
Loulous, Les
1976 Nájemník
Osudové ženy
Un type comme moi ne devrait jamais mourir
1975 Cikán
1973 Monde était plein de couleurs, Le
1967 Grand bidule, Le

TV seriály

2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Si j'avais des millions (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 La belle vie (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1992 F.D.M. (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1988 M'as-tu-vu? (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1987 Le gerfaut (TV seriál)
1985 Canon paisible, Le (TV seriál)
Maguy (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
On sort ce soir (TV seriál)
1981 Les gaietés de la correctionnelle (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Amours des années folles, Les (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace