foto

Colleen Wheeler

  • nar. 21.3.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tully
2017 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder (TV film)
2016 A Wish for Christmas (TV film)
2015 Bridal Wave (TV film)
2014 Warriors (TV film)
2012 Tajemný muž
2001 Finder's Fee
2000 Srub u jezera (TV film)
They Nest (TV film)
1999 Better Than Chocolate
1996 Titanic (TV film)
1993 Two Brothers, a Girl and a Gun

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Man with My Face (S01E06)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part IV (E04)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhurka na útěku (S03E21)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Činmoku (E25)
Fukkacu (E24)
Kjósó (E23)
další epizody (9)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Tocunjú (E11)
2005 Godiva's (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace