foto

B.J. Clinkscales

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 In the Hive
Sezení
Teenage Bank Heist (TV film)
2010 Kartelová válka
2009 Děsnej dupák
2008 Spaced (TV film)

TV seriály

2016 Angel from Hell (TV seriál)
Colony (TV seriál)
2015 Code Black (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Počátek konce (S01E01)
Bosch (TV seriál)
Chapter Five: Mama's Boy (S01E05)
2014 Stalker (TV seriál)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
The Unknown (TV seriál)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Andělé a zrůdy (S03E05)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace