foto

Jerry Seinfeld

  • nar. 29.4.1954 (64 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pět nejlepších
2007 Pan Včelka
2004 A Uniform Used to Mean Something...
Hindsight Is 20/20...
1999 Larry David: Curb Your Enthusiasm (TV film)
Pros and Cons
1997 Rodney Dangerfield's 75th Birthday Toast (TV film)
1996 Good Money
1993 Stand Up Life, A (TV film)
1989 Tommy Chong Roast, The (TV film)
1988 Get Out the Vote (TV film)
1986 Disneyland's Summer Vacation Party (TV film)
Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
Rodney Dangerfield: It's Not Easy Bein' Me (TV film)
1984 Americký mogul (TV film)

TV seriály

2017 Mystery Science Theater 3000: The Return (TV seriál)
2014 Cop Show (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Table Read (S07E09)
Officer Krupke (S07E08)
další epizody (5)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Seinfeldvize (S02E01)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
2001 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
Shaq (S02E08) - a.z.
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Viagra (S07E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (24)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Stranded (S03E10)
další epizody (24)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stock Tip (S01E05)
Male Unbonding (S01E04)
The Robbery (S01E03)
další epizody (4)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Good News, Bad News (S01E01)
1987 Stand Up America (TV seriál)
1982 Evening at the Improv, An (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)

Dokumentární

2018 Zenové zápisky Garryho Schandlinga (TV film)
2017 If You're Not in the Obit, Eat Breakfast
Jerry Before Seinfeld (TV film)
2016 Dying Laughing
Robert Klein Still Can't Stop His Leg
2015 Billions in Change - a.z.
2014 Mobilize
2013 Quality Balls: The David Steinberg Story
2010 Library of Congress Gershwin Prize for Popular Song: In Performance at the White House - Paul McCartney, The (koncert)
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
2006 Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman (TV film)
2004 Seinfeld Story, The (TV film)
2003 200 Greatest Pop Culture Icons (TV seriál)
2002 Comedian
Diet Coke with Lemon Celebrates 40 Years of Laughter: At the Improv (TV film)
Hamptons, The (TV seriál)
2001 The Concert for New York City (koncert)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1996 Classic Stand-Up Comedy of Television (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1994 Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld (TV film)

TV pořady

2018 Sundays With Alec Baldwin (TV pořad)
2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
Do hlubin komedie (TV pořad)
2011 Talking Funny (TV pořad)
2010 The Marriage Ref (TV pořad)
2009 The Jay Leno Show (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jay Leno's Garage (TV pořad)
Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1998 Jerry Seinfeld: 'I'm Telling You for the Last Time' (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 Jerry Seinfeld: Stand-Up Confidential (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (24)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Stranded (S03E10)
další epizody (24)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stock Tip (S01E05)
Male Unbonding (S01E04)
The Robbery (S01E03)
další epizody (4)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Good News, Bad News (S01E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Good News, Bad News (S01E01)

Dokumentární

2017 Jerry Before Seinfeld (TV film)
2004 Seinfeld Story, The (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2001 The Concert for New York City (koncert)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace