foto

Danielle Macdonald

  • nar. 19.5.1991 (28 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extracurricular Activities
I Am Woman
Paradise Hills
2018 Já, knedlíček
Skin
V pasti
2017 Lady Bird
Patti Cake$: Cesta za slávou
Ve stínu slávy (TV film)
2014 Every Secret Thing
2013 The East
Věř mi

TV seriály

2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
Easy (TV seriál)
Za mírného varu (S03E08)
2017 Easy (TV seriál)
Marnotratná dcera (S02E06)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Přestřihnout pupeční šňůru (S07E02)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Whirly Girly (S05E02)
2013 Newsreaders (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Takoví jsme se narodili (S02E18)

Hudební videoklipy

2018 Dolly Parton - Girl in the Movies (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky