foto

Jana Janěková ml.

  • nar. 30.3.1978 (39 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rodina je základ státu
2008 El Paso
2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Hezké chvilky bez záruky
Pravidla lži
2003 Smrt pedofila (TV film)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
1986 Útěk do jara
1983 Poklad (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Ani málo, ani moc (S02E14)
Velký průser (S02E06)
Bojuj, hrdino! (S02E05)
další epizody (4)
Specialisté (TV seriál)
Mrtvým se nic nedaruje (S02E09)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Jiné světy (E05)
Časová tíseň (E04)
O mrtvých jen dobře (E03)
další epizody (5)
2011 4teens (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Naděje pro Marcelu (S01E81)
Pošťácká pusa (S01E80)
Děti nade vše (S01E77)
další epizody (5)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)

TV pořady

2013 Exkluziv! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace