foto

Jana Janěková ml.

  • nar. 30.3.1978 (42 let)
    Zlín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Imitace (studentský film)
2011 Rodina je základ státu
2008 El Paso
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Hezké chvilky bez záruky
Pravidla lži
2003 Smrt pedofila (TV film)
1986 Útěk do jara
1983 Poklad (TV film)

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Ani málo, ani moc (S02E14)
Velký průser (S02E06)
Bojuj, hrdino! (S02E05)
další epizody (6)
Specialisté (TV seriál)
Mrtvým se nic nedaruje (S02E09)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Jiné světy (E05)
Časová tíseň (E04)
O mrtvých jen dobře (E03)
další epizody (5)
2011 4teens (TV seriál)
Na útěku (E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Naděje pro Marcelu (S01E81)
Pošťácká pusa (S01E80)
Děti nade vše (S01E77)
další epizody (5)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)

Divadelní záznam

2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
Smrt Hippodamie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Exkluziv! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce