Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soužití nájemníků v jednom sdíleném bytě se stane osudným dvojici studentů. V jednom z pokojů byly nalezeny jejich mrtvoly, ale z výpovědi dalších spolubydlících vyplývá, že se navzájem neznají a nic o sobě nevědí. Je na policii, aby objasnila, jaké události vedly k tragické smrti dvou mladých lidí. (Česká televize)

Recenze (44)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Majdy tedy vyrostla kolosální píča. Vypadá jak nějaká nechutná emancipovaná lesbická feministka. Byl jsem moc rád, že jsem ji v seriálu dosud neviděl. Neskutečně mě tady srala, naštěstí nedostala moc prostoru. Případ jako takový mě velmi bavil. Hlavně bylo zajímavé vyobrazení  a chování mládeže v podnájmu, kde dotyční neměli mnohdy ani tušení, s kým vlastně bydlí. To bych asi ani úplně nedával. Ani tu společnou koupelnu. Hezky zamotaná a poměrně zajímavá epizoda. A to nejenom, co se případu týče, ale zásadní trhliny zažívá i vyšetřovací tým. [75 %] ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler: Tak jsme po nějaké době opět uviděli dceru Kozáka Majdu. Jejich vztah je pořád stejný, ale závěr potěšil. (V kontextu, kdy jsme Majdu viděli naposled. Kdo nezná, jak se Majda chová, se to může zdát naivní a hloupé) Ale je pravda, že reagovala příliš rychle na tu zorávu z mobilu. Mohli to udělat tak, že Kozák je sám doma a čas plyne. Poté by se ozvala Majda mobilem nebo zaklepala. Mezi Kozákem a Pražákem to taky jiskří. Do toho krizová manažérka. Když Pražák řekl, že končí (to se uvidí), když Čulíková řekla, že končí. Hned mě napadla scéna jako ze staré Nemocnice na kraji města, kdy ředitel dal ultimátum primářovi. Tenkrát se vrátil Sova. No není řečeno, že to tu bude stejné. Právě naopak vše hraje proto, aby Kozák odešel. No uvidíme. A potešila konečně Pražákova vyzváněcí melodie z Hříšných lidí. Akorát nevím zda to nebyla chyba, jelikož od počátku třetí řady slyším jen vyzvánění iPhonu. A věřím, že mnohým jde ředitelka na nervy a může půsovit jako karikatura. Ale bohužel tyhly typy mezi námi jsou. Potřebuje prezentace a grafy a tabulky, aby sama mohla zapůsobit výše a měla fajfku a samé se to nechce vytvářet. A navíc má jen možnost, jak ponížit Kozáka. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že ani severská dramata nevystihnou současnou podobu mezilidských vztahů jako tenhle díl. Dojímáme se (emotikonujeme) nad obrázky a videy ze sociálních sítí věcmi, které jsou pro nás nedůležité, netýkají se nás, ale musíme na ně mít (správný) názor, lajkujeme a blokujeme statusy, ale reálně jsme asi vyprahlí, ve skutečnosti se o sebe nezajímáme jako o lidi, nemáme skutečný domov ani soukromí, v osobní sféře nemáme nic, co nejsme připravení okamžitě vyměnit nebo přestěhovat. Tak jsem si zafilozofoval. Epizoda výborná, jen to zobrazuje výborné není, případ sám, poměry na pracovišti, Kozákova dcera, na níž se tedy život bez matky podepsal dost (škoda jiného obsazení). Ale ten závěr mě i docela dojal. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je generace, čuměj do mobilu......jaký video natočí jaká pipina na konci světa, ale jak vypadá člověk ve vedlejším pokoji nemaj ánunk. Věta, která dokonale vystihuje tenhle díl a vůbec chování mladých lidí. Kromě celého vyšetřování se mi líbil i návrat Tomášovi dcery, kdy se kromě jiného opět její život drobně v podobnosti přiblížil případu a scéna na konci je velmi dojemná. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další  celkem    spletitý  případ  a  Sršenˇ  je  stále  za  troubu .  Nechápu . Anděl  jede  po  svý  lajně  a  dostává  se  pomalu  do  médií  a  nějak   mu  začíná  všechno  lézt  na  palici . Mladí  v  bytě  se  navzájem  neznají  .  Jěště  ,  že  jsou  ty  Fejzbůůky a  další  kraviny  ,  tam  si  mohou  pokecat . Rozhovor  Kozáka  s  dcerou  o  návštěvě  jeího  pokoje ,   fakt  vydařené . A  konec  pěkný  .  Jako  šéf  , je  Kozák  člověk  na  svém  místě . To  teda  JOOOO .    Jen  ta  ředitelka  je  stááále  krááva .  Sorry .   Mít  takou  šéfku  je  fakticky  o  zdraví .  Tak  nějak  tuším  rozuzlení . Alesponˇ  si  to  myslím . ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ve 21. minutě vychází Martin Pražák (Filip Blažek) z budovy farmakologického ústavu (Purkyňův ústav) 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy. (Winster)
  • V epizodě se objeví předloha kapitána Pražáka (Filip Blažek) – Aleš Preis, jako plzeňský kriminalista, který provede zatýkání pachatele (Ondra.Sneck)
  • Skutečným pachatelem byl Zbyněk Prokop, jenž byl v roce 2013 odsouzen k doživotnímu trestu, který byl později zmírněn na 30 let. Znalci ho označili jako těžko zařaditelného do společnosti. (sator)

Reklama

Reklama