foto

Jonathan Walker

  • nar. 13.9.1967 (51 let)
    Henley-on-Thames, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lake Placid: Legacy
2016 Love in Spain

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
Birth Ritual (S03E13)
I Alive (S03E03)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Stay Away (S01E10)
Coming Back (S01E04)
Help Me (S01E01)
2015 Continuum (TV seriál)
Zero Hour (S04E04)
2014 Continuum (TV seriál)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
30 Minutes to Air (S03E05)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Last (S02E12)
Second Truths (S02E06)
2012 Continuum (TV seriál)
Time's Up (S01E06)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Ráj (S02E17)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1996 Krajní meze (TV seriál) - povídka
Zmizení (S02E21) - povídka

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Snowpiercer (TV seriál)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Christ Pose (S03E12)
2016 Quantico (TV seriál)
KMFORGET (S02E05)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
Najdi a znič (S04E19)
2014 Continuum (TV seriál)
30 Minutes to Air (S03E05)
2013 Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Hranice nemožného (TV seriál)
Úhel pohledu (S04E10)
Lovci duchů (TV seriál)
What's Up, Tiger Mommy? (S08E02)
2011 V (TV seriál)
Unholy Alliance (S02E04)
2010 Smallville (TV seriál)
Oběť (S09E19)
Šach mat (S09E16)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nepřipravená (S01E08)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zeptejme se dívky (S02E11)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Volný pokoj (S05E17)
1997 Akta X (TV seriál)
Synchronie (S04E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace