foto

Christopher Goodman

  • nar. Izmir, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bad People
2013 What Other Couples Do
2006 Pikantní salsa

TV seriály

2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Square Hamburger, Round Buns (E04)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nebroušený diamant (S10E09)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Thanksgiving IX (S09E07)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Parties Without Borders (E04)
Mistresses (TV seriál)
Blurred Lines (S04E04)
Máma (TV seriál)
Sparkling Water and Ba-Dinkers (S04E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zaměřovač (S13E18)
2015 The Fosters (TV seriál)
Stay (S02E13)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
2014 Legit (TV seriál)
Loveline (S02E01)
2013 Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rozruch v porotě (S09E09)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
The Last Meal (E09)
Drsná Harry (TV seriál)
Bod zlomu (S02E18)
Pomsta (TV seriál)
Zúčtování (S01E22)
Make It or Break It (TV seriál)
Listen to the Universe (S03E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tohle že je láska? (S08E13)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hlavní je hlava (S04E03)
Velká láska (TV seriál)
Výjimečný vztah (S05E05)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Dům loutek (TV seriál)
Skutečný věřící (S01E06)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)
2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Malý zákrok (S02E12)
Vincentův svět (TV seriál)
Hra s ohněm (S05E11)
Den Setha Greena (S05E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzkříšení (S07E01)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk si vylepšuje kondici (S07E04)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kluk s novinami (S02E10)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Azati Jedna (S03E18)
2003 JAG (TV seriál)
Zpátky v sedle (S09E06)
Pohotovost (TV seriál)
Změny (S09E19)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Mayflower
2016 Blight
Fool's Errand

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky