foto

Sam Freed

  • nar. 29.8.1948 (70 let)
    York, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ukolébavka
2007 Americký gangster
2005 Brooklynští humři
2004 Peoples
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
1997 My Divorce
1996 Zhubni!
1993 Jackova ukolébavka
Šišouni v New Yorku
1988 Call Me
1986 Odvaha (TV film)
1982 Kangaroos in the Kitchen (TV film)
1978 Lady of the House (TV film)
My Husband Is Missing (TV film)

TV seriály

2018 Náš malovaný prezident (TV seriál)
Rolling Back Obama (E03)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 31 (S03E05)
Chapter 27 (S03E01)
2014 Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (No. 135) (S01E18)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Invitation to an Inquest (S04E17)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Critical (S02E07)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Převzetí (S05E07)
další epizody (9)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Limitations (S01E14)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Harm (S09E16)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Ted Knight Show, The (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace