foto

Alex Henteloff

  • nar. 23.5.1942 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Payback: Straight Up - a.z.
1999 Odplata
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1994 Galaxy Beat (TV film)
1986 Ber 52
Star Trek IV: Cesta domů
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1982 Victims
1980 Hardly Working
1979 Poslední slovo
1978 Bastard, The (TV film)
Escapade (TV film)
The New Adventures of Heidi (TV film)
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Jeremiah of Jacob's Neck
Last Survivors, The (TV film)
1974 Case of Rape, A (TV film)
1973 Na šikmé ploše
1967 Far Out West, The - a.z.

TV seriály

1995 Charlie Grace (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Singer & Sons (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
Charmings, The (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Angie (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Stone (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Centennial (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Betty White Show, The (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Law, The (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče... Znovu (S01E18)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace