foto

Denis Lill

  • nar. 22.4.1942 (77 let)
    Hamilton, Waikato, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
1998 Láska mezi paragrafy
1997 Divoká stvoření
Mrs. Dalloway
Mrtvá a živá (TV film)
1996 Element of Doubt
Evita
1993 Neopouštěj mě (TV film)
Red Hot
1991 Bernard and the Genie (TV film)
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
1989 Batman
1988 Poslední tanec Salome
Vánoční koleda u Černé zmije (TV film)
1985 Arthur the King (TV film)
Florence Nightingaleová (TV film)
Jenny's War (TV film)
1983 China Rose (TV film)
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 Bad Blood
Peter and Paul (TV film)
1977 Pronásledovaná
1976 Orel přistál
1974 The Gathering Storm (TV film)
Who Killed Lamb? (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
No More Cakes and Ale (S02E05)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící umění (S18E04)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
2003 The Royal (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
1998 In Exile (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
1987 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Služební tajemství (S02E02)
Černá zmije (TV seriál)
Vůl a volby (S03E01)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1979 Screenplay (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 Rock Follies (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Madame Bovary (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Moody and Pegg (TV seriál)
The Case of Eliza Armstrong (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2001 Shackleton's Antarctic Adventure

Host

TV pořady

1978 TV Eye (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace