foto

Hank Garrett

  • nar. 26.10.1931 (87 let)
    Monticello, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Moses: Fallen. In the City of Angels.
2000 Honba za výhrou
1999 Malí géniové
1998 Nová dobrodružství Toma Sawyera
Životní pojistka (TV film)
1997 Není co ztratit
1996 Pokušení zabít
1995 Guns and Lipstick
Osudová volba
1993 Odstřelovač
1992 Double 0 Kid, The
1991 Final Approach
Ocel a krajky
1990 Maniac Cop 2
1989 That's Adequate
1987 Blood Frenzy
Dutch Treat
G.I. Joe: The Movie
1986 Bad Guys
G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)
Kluci od vedle
Komando 5 (TV film)
Tajemná noc duchů (TV film)
1984 Johnny Dangerously
Rosebud Beach Hotel, The
Spraggue (TV film)
1983 Dusty (TV film)
Podraz II
1982 Here Comes Garfield (TV film)
1980 Silent Lovers, The (TV film)
The Jazz Singer
1979 Horor v Amityville
Palebná síla
1977 Sentinel
Vymítač ďábla 2: Kacíř
1976 Deadly Hero
1975 Tři dny Kondora
1974 Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Přání smrti
1973 Serpico
1972 Richard
1968 A Lovely Way to Die
1967 Producenti

TV seriály

2008 Garfieldova show (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1991 Sisters (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Nějak stárnu (S04E25)
1989 Dragnet (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Nearly Departed (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Two of Us, The (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Paris (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

TV pořady

1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace