foto

Rodney J. Hobbs

  • nar. 21.4.1972 (48 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Do Not Reply
2018 Beautiful Boy
První člověk
2015 Dog Bowl
2010 Summer Camp (TV film)
2000 Nothin' 2 Lose
Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)

TV seriály

2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Ralph Lauren and Fish (E06)
The Conners (TV seriál)
Lanford, Toilet of Sin (S02E08)
Malý Sheldon (TV seriál)
David, Goliáš a čokomlíko zezadu (S02E14)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Proměnlivá konstanta (S12E23)
2018 Alive in Denver (TV seriál)
Strange Angel (TV seriál)
Sacrament of the Ancestors (S01E09)
2017 Me, Myself and I (TV seriál)
The Card (E03)
Teta Mick (TV seriál)
The Fire (S01E05)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Papaya (S01E02)
Život beze slov (TV seriál)
I-N-S--INSPIRATIONS (S01E04)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Děda se závazky (TV seriál)
Edie's Two Dads (E05)
Superstore (TV seriál)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)
Máma (TV seriál)
My Little Pony and a Demerol Drip (S03E09)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Pros & Cons (E04)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
Super Fun Night (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Bad Dad (E03)
Welcome to the Family (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie se rozejde s Kate (S02E20)
Mrcha od vedle (TV seriál)
The D... (S02E15)
Průměrňákovi (TV seriál)
Maturitní ples (S04E22)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Potopa (S06E05)
Arrested Development (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Hysterie (S02E14)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly má nové boty (S03E16)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Přestupný den (S03E17)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Otcovy hříchy (S02E03)
Poteče krev (S02E02)
Friends with Benefits (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Blaze of Glory (S02E06)
Kancl (TV seriál)
Pam's Replacement (S08E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dorado Falls (S07E03)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Good Intentions (E03)
Private Practice (TV seriál)
The Way We Were (S03E02)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Cause for Alarm (S05E05)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Zvláštní oddíl (S01E02)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 The Prosecutors: In Pursuit of Justice (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)

Dokumentární

2001 Young and the Restless: The E! True Hollywood Story, The (TV film)
1999 Independent Lens (TV seriál)
1998 Případy FBI (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 The Eric Andre Show (TV pořad)
2008 Chocolate News (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky