foto

Jukana

  • nar. 6.1.1975 (45 let)
    Futcu, Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Code Geass: Fukkacu no Lelouch
Sókjú no Fafner: The beyond
2018 Eiga Hugtto! Precure x Futari wa precure: All Stars Memories
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Handó
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Ódó
Mahó šódžo Lyrical Nanoha: Detonation
2017 Fullmetal Panic! (Director's Cut)
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Kódó
2016 Code Geass: Bókoku no Akito 5 – Itošiki monotači e
Gekidžóban Last Exile: Gin'joku no Fam – Over the Wishes
Phantom of Kill: Zero kara no hangjaku
2015 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova DC
Code Geass: Bókoku no Akito 3 – Kagajakumono ten jori ocu
Code Geass: Bókoku no Akito 4 – Nikušimi no kioku kara
2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
2013 Code Geass: Bókoku no Akito 2 – Hikisakareši jokurjú
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Genšiken nidaime no roku
Mirai nikki Redial
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland
Code: Breaker
Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó
Justeen
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Eve no jikan gekijōban
Halo Legends
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2009 Eiga Precure All Stars DX: Minna tomodači – Kiseki no zen'in daišúgó!
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
Code Geass: Hangjaku no Lelouch Special Edition – Black Rebellion
Mai-Otome 0: S.ifr
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Kitaro
Prázdniny s vodníčkem Kúem
2006 Digimon Savers 3D: Digital World kiki ippacu!
Digimon Savers The Movie: Kyūkyoku Power! Burst Mode hatsudō!!
Fullmetal Panic! The Second Raid
Mai-Otome Zwei
Šin Onimuša: Dawn of Dreams
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Eiga Futari wa Precure Max Heart 2: Jukizora no tomodači
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
2003 Chibits: Sumomo, Kotoko todokeru
2002 Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
2001 Medaka no gakkó
2000 Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
1999 Gekidžóban Cardcaptor Sakura
Melty Lancer
1998 Ao no 6 gó
1997 Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko II
Vampire Hunter
1996 Ai tenši densecu Wedding Peach DX
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko
Tecuwan Birdy
X
1995 Azuki-čan
Rakušó! Hyper doll
1994 Aozora šódžotai
1993 Moldiver
Čó'on senši Borgman Second: Šinseiki 2058
1988 Kjúkecuki Miju
1980 Směr Země

TV seriály

2020 Hačinantte, sore wa nai dešó! (TV seriál)
Listeners (TV seriál)
I am the resurrection (E11)
Beat ni idakarete (When doves cry) (E05)
2019 Kengan Ašura (TV seriál)
Super Širo (TV seriál)
2018 Free! Dive to the Future (TV seriál)
Júnagi no intábaru! (E09)
Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
2016 Divine Gate (TV seriál)
Luck and Logic (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Genšiken nidaime (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Kikó šódžo wa kizucukanai (TV seriál)
Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
2012 Code: Breaker (TV seriál)
Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Šokika (E26)
Secudan (E22)
Anšó bangó (E21)
další epizody (7)
Amagami SS (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2011 Dragon Crisis! (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Čakušin kjohi (E09)
Šin kišu (E08)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (25)
Kamen Rider OOO (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Shinjitsu no Kizuna (S02E13)
Rangi no Tō (S02E12)
Matsuri no Junbi (S02E11)
další epizody (13)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Eve no džikan (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Tales of the Abyss (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Devil May Cry (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Dream ☆ Wing ~ Yume no Arika (E26)
Sōten no Otome (E25)
Anata no Tame ni... (E24)
další epizody (12)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Bakegyamon (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Simoun (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Otome no Esu-Ō-Esu (E14)
Akane Iro no Sora ni... (E13)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Black Cat (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Kamen Butō kai? (E12)
HAPPY ☆ BIRTHDAY (E11)
Sore ga Otome no Ichdaiji (E10)
další epizody (12)
2004 Bleach (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Astro Boy (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Last Exile (TV seriál) - vyp.
Rizain (E26) - vyp.
Kuwaietto mūbu (E25) - vyp.
Shīrudo mūbu (E24) - vyp.
další epizody (26)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Tenši no šippo: Ču! (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Chobits (TV seriál)
Dragon Drive (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Sci-fi Harry (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Sakura no sajonara Meilin (S01E43)
Sakura to makkura gakugeikai (S01E42)
Sakura to Syaoran to suna no umi (S01E41)
další epizody (7)
1998 DT Eightron (TV seriál)
Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Á! Megami-sama! Čiččai tte koto wa benri da ne! (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Azuki-čan (TV seriál)
Tenči mujó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky