foto

Naděžda Prchalová-Vicenová

  • nar. 24.2.1939 (78 let)
    Radotín, Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poslední z Aporveru
2016 Člověk kancelářský (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)
2009 Klíček
Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
Pohádkové počasí (TV film)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)
2006 Vřesový trůn (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
2002 Smradi
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace